Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Grodzka 16, Degustatornia Multitap [zamknięte]
Collapse
X
-
News
Jutro "Rzemieślniczy czwartek" - na kranach zagoszczą m.in.:
▶ Artezan American IPA
▶ Artezan Wit
▶ Miś PIPA
Był plan by załatwić Red IPA i American Lager Hausta ale prawdopodobnie się nie uda.
Dodatkowo, bitwa piwowarów domowych - tym razem walka w stylu American Pale Ale.
Tradycyjnie będę (tym razem z koleżanką ok.16:00. Wpadnie ktoś?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
News
Pełny zestaw przewidziany na jutro:
> Widawa - Miś
> Artezan - AIPA
> Artezan - Wit
> Pinta - Oto Mata IPA
> Pinta - Atak chmielu
> Kormoran - Gruit kopernikowski
> Svijany - Kvasnicak lub Knezna
> Rześkie
> Namysłów
> Irish
+ piwowar battlePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Wczoraj podpięto 2 piwa z krakowskiej "Pracowni Piwa": Crack i Cent Us.
Jutro pojawią się dw Artezany: Pacific APA i Czarna Wołga (stout owsiany - 5,5% alk.).
Wczoraj był jeszcze Rhino z Widawy.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Premiera
Dziś premiera dwóch piw Artezana: "Babie lato"(piwo w stylu belgijskiego saison z udziałem amerykańskich chmieli, ekstrakt 14,5%, alk. 6,2%) i "Czerwony kapelusz" (bursztynowo czerwone piwo z solidną słodową podbudową i delikatną wędzoną nutą pochodzącą ze słodu pale ale wędzonego dymem z drewna jabłoni, ekstrakt 13,5%, alk. 5,7%).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pga Wyświetlenie odpowiedziByłem we wtorek (24/09) - podobała mi się ta promocja na lane piwa. Czarna Wołga przepyszna.. Dzięki za kapsle...
Jakie miałeś wyniki ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pga Wyświetlenie odpowiedziDokładnie chodzi o kości. Wyniki były takie sobie, ale zabawa przednia.
Z tego co pamietam to mieliśmy: 7,8,8 i 10 za piwa po 10 oraz 11 za piwo po 8.
W sumie byliśmy na lekkim plusie
Ale faktem jest, że oprócz zysku/straty zabawa jest fajnaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziJa pewnego wtorku rzucałem dwa razy i wyrzuciłem 4 i 5 (za piwa po 9zł).
Ale faktem jest, że oprócz zysku/straty zabawa jest fajna"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziTo brzmi jak gra hazardowaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment