W ostatnią sobotę na nalewakach pustki, większość nieczynna. Chyba trzeba postawić krzyżyk na tym lokalu, a wydawało się, że nastąpiło odrodzenie
Bo trzeba przychodzić w "rzemieślnicze czwartki" - wtedy trafia się na smakołyki.
Poczytaj co było na kranach w ubiegły czwartek - najlepszy zestaw piw jaki kiedykolwiek miał miejsce w Trójmieście !
Bo trzeba przychodzić w "rzemieślnicze czwartki" - wtedy trafia się na smakołyki.
(...)!
Nie każdy może bywać w czwartki, dlatego niedopuszczalne jest to, że bogata oferta jest dostępna wyłącznie w czwartki i piątki. W pozostałe dni, lud również pragnie dobrego piwa!
W ostatnią sobotę na nalewakach pustki, większość nieczynna. Chyba trzeba postawić krzyżyk na tym lokalu, a wydawało się, że nastąpiło odrodzenie
Spore rozczarowanie sobotnią ofertą. Już myślałem, że Degustatornia wypełniła lukę jeśli chodzi o dostępność dobrego piwa spoza gdańskich browarów ale się przeliczyłem. Wychodzi na to, że poza browarami restauracyjnymi niespecjalnie to u Was wygląda...Ale słyszałem, że jest plan otwarcia czegoś nowego
DZIŚ "RZEMIEŚLNICZY CZWARTEK" A WIĘC... Z KRANU POLEJE SIĘ NIESAMOWICIE PIJALNY "PACIFIC PALE ALE" ARTEZANA
CZY BĘDZIE KTOŚ W GODZINACH 16:00 - 18:00 ?
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
Comment