Lębork, Czołgistów ?, Krododyl

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • piokl13
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.06
    • 946

Lębork, Czołgistów ?, Krododyl

Lokal mieści się pomiędzy ulicą Jagielońską a Armii Krajowej, numeru nie pamiętam. Schodzi się do niego po schodkach w dół. Jest to bardzo miła spelunka, taki bar piwny. Pod jednym z nalewaków kryje się Naturalne z Gościszewa w cenie 2,5zł za 0,5l. Nalewak opisany jest jako Special, nie widziałem jeszcze takiego. Obsługa sprzedaje je jako niespasteryzowane. To że jest to Naturalne, stwierdziłem organoleptycznie, Rycerz nigdy tak nie smakował (chyba że ostatnio Rycerz=Naturalne).

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.10.05 - Lębork - Octoberfest
    Ahumba
    5 października zapraszamy Was na wyjątkowe świętowanie jesieni z naszym piwnym festiwalem. Startujemy o 16:00 przy ulicy Pionierów 13!
    Cieszcie się muzyką na żywo w wykonaniu niezawodnego "Duetu od A do Z" oraz pysznymi daniami z grilla, które doskonale komponują się z naszymi...
    Start
    2024-10-05
    Koniec
    2024-10-05
    Adres
    Lębork, Pionierów 13, Ale Browar
    2024-09-27, 15:39
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 01:37
  • dadek
    Lębork, Pionierów 13, Browar AleBrowar
    dadek
    Już niedługo będzie rok jak chłopaki z AleBrowaru wypuścili swoje piwa z własnych garów we własnym browarze. Ja odwiedziłem Lębork Nowy Świat (bo w tej dzielnicy mają swoją siedzibę) 20.02.2018. Byłem umówiony z Arkiem Wentą, który pomimo kupy roboty oprowadził mnie po swoim gospodarstwie...
    2018-02-24, 20:26
  • Serokomlak
    Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
    Serokomlak
    Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
    2025-01-19, 21:34
  • darekd
    Plzeňský Prazdroj, Proud Ležák
    darekd
    Nowość z Pilzna - "trendy" piwo, mniej gorzkie od Prazdroja, lekki smak z tonami owoców.
    A żeby te tony uwypuklić w składzie znalazły się "aromaty naturalne" w składzie.

3,9% alk.

https://www.pivoproud.cz/

Aromat - najbardziej wyraźną...
    2025-01-17, 21:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...