Był ktoś z forumowiczów w tym sezonie? Może ktoś napisze, czy po staremu, czy coś nowego w lokalu, jaka atmosfera, ceny, itd.
Łeba, Abrahama (przy porcie), Bar Chinka
Collapse
X
-
Knajpa działa. Lane Złote Lwy za 5zł, Żywe za 6zł. Koźlaka akurat nie było, ale cena na nalewaku była, 6zł.
Knajpa jest powiązana kapitałowo m.in. ze znanym sklepem z piwem w Gdyni w Tesco na Karwinach.
Off topic: w Nowęcienie (tuż obok Łeby) widziałem parasole Koźlaka, a w samej Łebie Broka i Bosmana.
Comment
-
-
Odpowiedź na powyższe pytanie nie jest możliwa w tym temacie - dotyczy on konkretnego lokalu i tylko na jego temat proszę zadawać pytania. Wszelkie OT zostaną usunięte.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarkOzz Wyświetlenie odpowiedziBył ktoś z forumowiczów w tym sezonie? Może ktoś napisze, czy po staremu, czy coś nowego w lokalu, jaka atmosfera, ceny, itd.
Comment
-
-
Łeba 2010
witam serdecznie wszystkich uczestników forum
Cieszę się że nowy najemca w Łebie utrzymuje portfolio Browaru Amber
Jestem bardzo szczęśliwy że nie wszedł w piwa korporacyjne
Stworzone przez lata Plantacje butelek popiwach browaru Amber poskutkowały i przyczyniły się do tego że nowy najemca kontynuje działalnośćw zakresie piwa z Browaru Amber
Licze że ta zapoczątkowana przeze mnie kultura picia Ambera będzie dalej tworzona
wiele miłych chwil spędziliśmy w Łebie z pijącymi prawdziwe piwa.......Last edited by Maggyk; 2010-07-21, 09:39. Powód: proszę nie reklamować sego sklepu w innych wątkach niż jego dotyczący
Comment
-
Comment