Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
Brovarnia najwidoczniej obrała strategię zniechęcania klientów-głównie ceną piw. W zeszłą sobotę wybierałem się tam cała paką na piwo, ale nowe ceny nas zniechęciły i w efekcie wylądowaliśmy w Degustatorni.Leave a comment:
-
Albo wkradł się błąd, albo szybko nastąpiła zmiana koncepcji. na stronie Brovarnii takie cuś:
" PONIEDZIAŁKOWY HAPPY HOUR (od godz. 17.00 do godz. 18.00 "szczęśliwa" cena NASZEGO PIWA 0,5l:
- piwo JASNE - 7zł,
- piwa specjalne: CIEMNE, PSZENICZNE - 8zł "
A to wszystko dlatego, że wyczytamy tam też nowe ceny...
- Piwo JASNE w cenie 0,3L- 7zł, 0,5L - 9zł.
- Piwa specjalne: CIEMNE, PSZENICZNE w cenie 0,3L - 8zł 0,5L - 10zł
- Piwo w butelkach na wynos o pojemności 1L - 25zł.
Kogoś tam (szefostwo, nie piwowara) pogięło...
tym bardziej, że z jakością piwa jakby gorzej....Leave a comment:
-
Najwidoczniej pozazdrościli warszawskiej BrowArmii i powoli zmierząją w kierunku 12 zł za duże piwoLeave a comment:
-
-
Albo wkradł się błąd, albo szybko nastąpiła zmiana koncepcji. na stronie Brovarnii takie cuś:
" PONIEDZIAŁKOWY HAPPY HOUR (od godz. 17.00 do godz. 18.00 "szczęśliwa" cena NASZEGO PIWA 0,5l:
- piwo JASNE - 7zł,
- piwa specjalne: CIEMNE, PSZENICZNE - 8zł "
A to wszystko dlatego, że wyczytamy tam też nowe ceny...
- Piwo JASNE w cenie 0,3L- 7zł, 0,5L - 9zł.
- Piwa specjalne: CIEMNE, PSZENICZNE w cenie 0,3L - 8zł 0,5L - 10zł
- Piwo w butelkach na wynos o pojemności 1L - 25zł.
Kogoś tam (szefostwo, nie piwowara) pogięło...Leave a comment:
-
-
-
A czy będzie w późniejszym terminie, czy też nie będzie go wcale - przynajmniej nic na razie na to nie wskazuje?Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-04-01, 10:21.Leave a comment:
-
Kilka nowych informacji:
- w poniedziałki między 17 a 18 piwa po 6 zł
- wtorkowa beczka (10l) jest teraz o godzinie 18
- wprowadzono jednak rury3 i 5 litrowe w cenach 45 i 75 zł
- nowa etykietka na butelki - ten sam wzór ale już bez błędu i na papierze samoprzylepnym
- szefostwo w odpowiednim terminie nie wyraziło zgody i w związku z tym koźlaka na Wielkanoc nie będzie
Podziękowania dla wszystkich, którzy oddali swe głosy na nasze piwaOstatnia zmiana dokonana przez biermann; 2009-04-01, 10:21.Leave a comment:
-
Specjalnie wszedłem zobaczyć tą reklamę i muszę stwierdzić, że może ona (nawet musi) wprowadzać w błąd. Pytanie Tomka35 było więc jak najbardziej zasadne.
A darmowa beczka polega na tym, że w wybranym momencie ogłaszacie "darmową beczkę", ustawia się kolejka i nalewacie 20 kolejnych jasnych piw za free?
Trochę nieładne to zagranie - reklama wprowadza w błąd. Poza tym albo masz wielkie szczęście, albo dostaniesz cynk jakiegoś dnia i o której się zjawić, to może się załapiesz na 1 darmowe piwo... lepszym rozwiązaniem byłoby happy hours. Oczywiście te uwagi nie są osobiście do biermanna, bo nie on o tym tam decyduje.ja jestem tylko wykonawcą.
Leave a comment:
-
Trochę nieładne to zagranie - reklama wprowadza w błąd. Poza tym albo masz wielkie szczęście, albo dostaniesz cynk jakiegoś dnia i o której się zjawić, to może się załapiesz na 1 darmowe piwo... lepszym rozwiązaniem byłoby happy hours. Oczywiście te uwagi nie są osobiście do biermanna, bo nie on o tym tam decyduje.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-01-26, 10:36.Leave a comment:
-
Dzień golonki dniem golonki, a beczka gratis pojawia się w różne dni... z tym, że jest to beczka 10 litrowa. Najbliższa będzie we wtorek zapewne w granicach godziny 19 lub 20-tej. Naprawdę sądzisz, że gdziekolwiek, nie mówię tu tylko o Brovarni, będziesz mógł się napić gratis do "oporu".
A darmowa beczka polega na tym, że w wybranym momencie ogłaszacie "darmową beczkę", ustawia się kolejka i nalewacie 20 kolejnych jasnych piw za free?Leave a comment: