Chyba rozumiem i jest to naturalna kolej rzeczy, której należało się spodziewać.
Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziDziś lane piwa są dziełem nowego piwowara.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziWiadomo kto to?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDrogi lokal. O jedzeniu, nawet przekąsek można zapomnieć. Schwarz z węzonymi słodami jakiś mało wędzony.
W czasach kiedy Michał Grossmann tu warzył, ciemne moim zdaniem było smaczniejsze i bardziej wędzone.
Ps.Do kiedy jesteś w Trójmieście - może się spotkamy ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPs.Do kiedy jesteś w Trójmieście - może się spotkamy ?Last edited by Pendragon; 2014-06-11, 10:18.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDrogi lokal. O jedzeniu, nawet przekąsek można zapomnieć. Schwarz z węzonymi słodami jakiś mało wędzony.
Comment
-
-
12 zł! Chyba, że obniżyli ceny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi12 zł! Chyba, że obniżyli ceny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziJest tak drogo bo mają mieszkańców gdzieś i skupiają się na obcokrajowcach. Taki już mamy kraj, że obcokrajowcom wchodzi się w 4 litery a rodakom podstawia nogę. Nie tyczy się to wszystkich oczywiście
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzie-prezes był w zeszłym tygodniu, teraz tylko dzieli się wspomnieniami. Było ogłoszeniePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filipgun Wyświetlenie odpowiedziJa pamiętam jak jeszcze 0,5l kufel jasnego kosztował 5 zł, a teraz 10, o ile mnie pamięć nie myli
Ale teraz jest 100% drożej...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment