A gdzie ja piszę, że to wina piwowara? Trzeba mieć dużo złej woli, by się tego dopatrywać w mojej wypowiedzi. Temat jest o lokalu otwartym od godz. 12:00, który ma wyodrębnione piętro akurat pasujące a tego typu imprezy. I jestem ciekaw co to za impreza, że miejsca (teoretycznie na 150 osób) jest za mało i trzeba zamykać lokal. Akurat w tę sobotę są Koźlaki, więc nie ma większego problemu (chociaż jak zrozumiałem Budvar mógł mieć w planach odwiedzenie i browaru i Koźlaków). A Biermannowi chwała, że uprzedził o takiej niespodziance.
Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-09-05, 14:45.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA gdzie ja piszę, że to wina piwowara? Trzeba mieć dużo złej woli, by się tego dopatrywać w mojej wypowiedzi. Temat jest o lokalu otwartym od godz. 12:00, który ma wyodrębnione piętro akurat pasujące a tego typu imprezy. I jestem ciekaw co to za impreza, że miejsca (teoretycznie na 150 osób) jest za mało i trzeba zamykać lokal. Akurat w tę sobotę są Koźlaki, więc nie ma większego problemu (chociaż jak zrozumiałem Budvar mógł mieć w planach odwiedzenie i browaru i Koźlaków). A Biermannowi chwała, że uprzedził o takiej niespodziance.
Odniosłem wrażenie, że chcesz, aby biermann się tłumaczył.
Niektórym wydaje się, że piwowar w browarze restauracyjnym jest wszechwładny... Osobiście nie raz się z tym spotkałem.Ostatnia zmiana dokonana przez darko; 2008-09-05, 15:33.
Comment
-
-
No nie proszę mi się nie kłócić. A żeby nikomu nie było przykro: byłam u Piwowara i wiem, że on może wszystko*.
*jeśli tylko małżonka się nie sprzeciwiaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Darko, złe odniosłeś wrażenie.
A biermnna znam osobiście i nigdy między nami nie było złego słowa, nawet jak kolejny raz ograł moje rezerwy w Hattricku
Off...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Spokojnie czasami są takie imprezy."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Z pozytywów - dzis dotarły etykiety. Najdalej na przyszły weekend będą dostępne butelki z naszym piwem."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziChciałem przy okazji Koźlaków potestować piwa z Brovarni. Szkoda.
Chwała Budvarowi, który prosto z pociągu porwał mnie w piątek wieczorem do Brovarii.
Generalnie bezsens organizacyjny, że z powodu wesela w sobotnie popołudnie lokal cały dzień był zamknięty . Wystarczyłoby ustawić na sobotę rollbar w "ogródku" i byłoby gites. Ale niedowład organizacyjny jest w gastronomii normą. Obsługa była uroczo nieporadna (panie bardziej urocze, panowie - nieporadni...), tylko dlatego, że nie daliśmy się odpędzić od nalewaka dostaliśmy piwo.
Ze względu na trudności organizacyjne, zmuszony byłem "na szybko" spróbować wszystkich trzech piw. Trudno jest je w taki sposób ocenić, ale były generalnie smaczne. Wystrój lokalu też przypadł mi do gustu, mimo, iż nazwa specjalnie lotna nie jest...
Z pewnością zajrzę tam następnym razem, choć, cholera, nie wiem, kiedy to nastąpi...
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ptc Wyświetlenie odpowiedziPiwo w butelkach litrowych 'a 18 PLN
Najdalej jutro kończy się ciemne. Następna warka w sprzedaży od 20 września."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziKiedy ruszy sprzedaż internetowa?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Od zeszłego tygodnia Brovarnia czynna jest od godziny 13. Natomiast ceny piw się wyrównały... jasne i ciemne kosztują tyle co pszenica czyli 8 zł za kufel 0,5 l."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziOd zeszłego tygodnia Brovarnia czynna jest od godziny 13. Natomiast ceny piw się wyrównały... jasne i ciemne kosztują tyle co pszenica czyli 8 zł za kufel 0,5 l.
Comment
-
Comment