Tak Dymione będzie w takich samych butelkach 1L jak czekoladowe (z uchem) oraz butelkach 0,5L na zamkniecie kabłąkowe.
Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
-
Michał, czy już wiadomo kiedy będzie premiera AIPA? Rozumiem, że w grę wchodzi piątek, pytanie czy to będzie 24.02 czy 2.03?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Premiera AIPY uzależniona jest szybkością z jaką zejdzie DYMIONE. Docent wybierasz się do Gdańska?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Saks Wyświetlenie odpowiedziPremiera AIPY uzależniona jest szybkością z jaką zejdzie DYMIONE. Docent wybierasz się do Gdańska?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Jak zrobicie promocje, to Docent będzie dowolnego dniaLast edited by ART; 2012-02-16, 10:03.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to Dymione zaliczone w dniu premiery. Browarbizowa banda liczyła sztuk 12, w związku z czym do kasy Brovarni wpadło kilka setek złotych polskich Piwo dobre, ale żeby klękały przed nim narody - tego powiedzieć nie można. Przypomnijcie parametry bym dodał do DP.
Spytko - trzeba PKSem jeździć i pic na miejscu, wtedy nigdy nie jest kwaśneLast edited by Pendragon; 2012-02-18, 00:13.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Czyli ekstrakt taki sam jak rok temu, ale alkoholu zdecydowanie mniej. No i jak to teraz traktować - jako nowe piwo? Chyba nie, wystarczy zmiana alkoholu, czyli dokładnie tak jak postepujemy do tej pory.Last edited by Pendragon; 2012-02-19, 21:54.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
tylko zmiana parametrów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Spytko, staramy się by butelki nie stały u nas dłużej niż tydzień, na ogół jest to krócej, lecz w ostatnie mroźne dni sprzedaż trochę zwolniła. Z jaką datą ważności trafiła Ci się zakażona butelka? Jeśli trafi się trafiona butelka proszę o informacje, nie wylewać, przywieźć z powrotem i wymienimy ją na świeżą. Dokładamy starań by nasze piwa były jak najlepszej jakości.
Docent, mamy celować z premierą AIPY w piątek?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Saks Wyświetlenie odpowiedzi
Docent, mamy celować z premierą AIPY w piątek?
EDIT: Mam na myśli sobotę następną jakby coLast edited by docent; 2012-02-20, 11:06.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Tez jestem za sobotą, gdyż w soboty mam autobus o 30 minut później niż w piątki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTez jestem za sobotą, gdyż w soboty mam autobus o 30 minut później niż w piątki
Comment
-
Comment