Tym razem wpadnę z dziewczyną. Bardziej pasowałaby nam sobota.
Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
No to kiedy premiera AIPA? Domyślam się, że 9-10 marca?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to kiedy premiera AIPA? Domyślam się, że 9-10 marca?
Comment
-
-
Właśnie na podstawie "tego postu" wywnioskowałem, że to będzie za tydzień.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie na podstawie "tego postu" wywnioskowałem, że to będzie za tydzień.
A ja w tym czasie w Mołdawii będę, echLast edited by abernacka; 2012-03-03, 12:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPremiera IPy w Brovarnii nastąpi dopiero 16 lub 17 marca.
A ja w tym czasie w Mołdawii będę, echPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziWłaściciele czekają na św. Patryka?
Trochę szkoda, że już w Polsce była premiera, a na miejscu wciąż niedostępne. Tak poza tym - czy temu stylowi nie szkodzi długie leżakowanie?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziTak poza tym - czy temu stylowi nie szkodzi długie leżakowanie?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziObecnie piwo jest w optymalnej formie. 2 tygodnie raczej nie powinny tego zmienić ale dziwne, że aż tyle trzeba czekać od czasu prapremiery. Ta AIPA jest tak dobra, że chyba przejadę się za nią albo do Gdańska albo do Krakowa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Saks Wyświetlenie odpowiedziZapraszam do Gdańska! Zdradzę przyszłe planyPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Tak premiera Brovarnia AIPA odbędzie się w najbliższy piątek 16.03.
Comment
-
-
Coś tu chyba jest nie tak z menadżerem, skoro ustalił zasadę, by 3/4 stolików przeznaczać na rezerwację... Piwo smaczne, ale lepiej przyjść w środku tygodnia.
Comment
-
-
Relacja z premiery oraz foty dostępne na Polskich Minibrowarach.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Dziś o 20 (ponowna) premiera Wita. I to całkiem przypadkowo tego samego dnia i o tej samej godzinie co Lady Blanche
Żeby było jeszcze zabawniej to też dokładny termin premiery Wita z Pinty...Last edited by Pendragon; 2012-05-05, 12:18.
Comment
-
Comment