Wydaje mi się, że w poprzednich latach ograniczali latem produkcję do tych dwóch.
Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
A to może mi się z kimś innym pomyliło?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W minioną środę było jasne (reedycja piwa uwarzonego na EURO 2012), ciemne i pszenica.
Piłem to jasne oraz ciemne, oba bardzo różne, ale i bardzo smaczne, być może do wysokich not przyczyniła się wzmagająca pragnienie pogoda .
Gdyby ktoś chciał posiedzieć popołudniami w ogródku, uprzejmie donoszę, że panowie, mozolnie wiercący dziury w betonie po drugiej stronie nabrzeża pracują zazwyczaj do 17-ej (we środę pracowali nieco dłużej ).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Balesss Wyświetlenie odpowiedziA jak ceny w tym sezonie wyglądają?
W każdym razie za zupę rybną, dwa dania główne i kilka (chyba osiem, a może dziewięć?) piw zapłaciłem niespełna PLN 200.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi... jasne (reedycja piwa uwarzonego na EURO 2012)...
Comment
-
-
To sam je zgłoś, nawet bez parametrów. Nazwa jest najważniejsza. I czym ono się różni od zwykłej edycji?Last edited by Pendragon; 2013-06-17, 11:14.
Comment
-
-
Tak sami napisali http://www.brovarnia.pl/aktualnosci?NewsID=6479, nazywa się "Piwo Mistrzów" . Tak też zaraz je zgłoszę, mimo reedycji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Balesss Wyświetlenie odpowiedziA jak ceny w tym sezonie wyglądają?
Piwo faktycznie dobre, w aromacie delikatnie wyczuwalne hamerykany.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika colkurtz Wyświetlenie odpowiedziW sobotę (15.6) jasne po 12 zł/0.5l.
Comment
-
-
Wystarczy spojrzeć do pierwszego wpisu, by zobaczyć ceny z jakimi startowali. Jasne było za 6...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWystarczy spojrzeć do pierwszego wpisu, by zobaczyć ceny z jakimi startowali. Jasne było za 6..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Przypomina mi to historię Concorde'a. Swego czasu, po tym jak zabroniono mu latać nad lądem, ze względu na hałas, przynosił ogromne straty British Airways. Plan naprawczy zakładał drastyczne podniesienie ceny biletów i stworzenie elitarnej klasy podroży, wyższej niż pierwsza. Po dwóch latach, jeżeli dobrze pamiętam, flota kilku Concorde'ów przynosiła BA 25% całego zysku firmy.
Wydaje mi się, że w przypadku Brovarnii zastosowano podobny manewr. Z mojego punktu widzenia kanjpa dużo straciła na uroku. Jej klientela teraz to zazwyczaj panowie w polo z młodszymi o 20 lat partnerkami. Brakuje już piątkowych spotkań ludzi po pracy.
Comment
-
Comment