Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Balesss
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
Wydaje mi się, że trochę przesadzacie.
Lokal od początku pozycjonowany był nieco inaczej, niż piwiarnia na "piątkowe spotkania ludzi po pracy".
Kuchnia jest na (dość) wysokim poziomie, wystrój również, położenie także (o piwie w ogóle nie wspomnę), więc jest, jak jest.
Chciałem jeszcze podkreślić, że ostatnio odwiedziłem "Brovarnię" w towarzystwie koleżanki (fakt!), młodszej (niby - fakt - no, ale nie dwadzieścia lat... ), a ubrany byłem w koszulkę polo (fakt!).
Cóż, będę musiał jeszcze nad wizerunkiem popracować (w szczególności nad wiekiem partnerki ).
PS. Dodam tylko, że taki starannie wystylizowany obraz spitolił niejaki Budvar, który do nas dołączył w krótkich majtkach i okularach rowerowych...
PS 2. A może kolejna koszulka browar.biz-owa będzie w wersji polo...?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi(...)w krótkich majtkach (...)
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Może Budvar wracał z triatlonu?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMoże Budvar wracał z triatlonu?
Comment
-
-
W związku z zakwaterowaniem piłkarzy Barcelony, Brovarnia może być niedostępna w najbliższy wtorek. Niby nic o tym nie informują, ale piszę o takiej ewentualności żeby ktoś nie był zdziwiony.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW związku z zakwaterowaniem piłkarzy Barcelony, Brovarnia może być niedostępna w najbliższy wtorek. Niby nic o tym nie informują, ale piszę o takiej ewentualności żeby ktoś nie był zdziwiony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziTydzień temu jeszcze był. Ale nie zachwycał jakoś specjalnie.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPewnie kolorem
PS: Antylop, a ty privy czytasz?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziCzym się różnił od normalnego "Jasnego" ?Last edited by Gringo; 2013-10-24, 06:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, nie próbowałem wtedy jasnego więc nie mam punktu odniesienia.
"Grossmannowe" smakowało nieco inaczej ale lager to lager - różnice w ramach stylu.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment