Nie był to kwasiżur nienadający się do picia, jednak skarpety i odrobina kiszonki była wyczuwalna mimo że blachy nie posiadam
Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ja, jak już raz na rok się tam wybiorę, to siadam przy barze i piwo zaraz ląduje przede mną.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Wczoraj odwiedziłem Brovarnię (dokładnie to lobby hotelowe).
Poprosiłem o Milk Stout (zawsze przynoszą mi z Brovarni) ale przyszedł Michał i stwierdził, że akurat myją instalację.
Poprosiłem więc o ciemne i ku mojemu zdziwieniu poprawiło się - wydaje się mieć więcej "ciała" i mniej posmaków palonych co mi pasuje Polecam.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
"Piw specjalnych" w Brovarni już nie będzie
Rozmawiałem dziś z Michałem Saksem i taką nieciekawą informację mi przekazał.
Uzasadnieniem jest wyższy koszt produkcji i dezorganizacja pracy - moim zdaniem wielka szkoda.
Została jeszcze końcówka ostatniego piwa specjalnego - Milk Stouta.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedzi"Piw specjalnych" w Brovarni już nie będzie
Rozmawiałem dziś z Michałem Saksem i taką nieciekawą informację mi przekazał.
Uzasadnieniem jest wyższy koszt produkcji i dezorganizacja pracy - moim zdaniem wielka szkoda.
Została jeszcze końcówka ostatniego piwa specjalnego - Milk Stouta.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziCiekawe posunięcie, szczególnie w kontekście faktu, że coraz więcej browarów restauracyjnych próbuje warzyć coś specjalnego...
Ostatnimi czasy chodziłem do Brovarni głównie na "piwa specjalne".
AIPA, Dymione i Sweet Cow w ich wydaniu uważam za bardzo udane.
Ps. Właśnie jadę spić resztki Słodkiej krówkiPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPs. Właśnie jadę spić resztki Słodkiej krówki
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to się wygadałeś, że to to samoPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziA jest ktoś jeszcze kto o tym nie wie ?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziAle że co, piwo z Gościszewa przyjechałoPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
To Dymione będzie ostatnie ostatnie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo Dymione będzie ostatnie ostatnie?
Nie chcę wrzucać niesprawdzonych informacji, więc wstrzymam się z odpowiedzią.
Być może ktoś inny - coś innego...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment