Być może nazwa lokalu był nieco inna, ale coś w ten deseń. Drewniana długa buda sięgająca następnej posesji, zaraz za kościołem w kierunku Cetniewa. Kawałeczek dalej skręca się na Sportową po Racibora. Do tych rybek serwują Żywe i Złote Lwy w cenie 5,00 / 4,00.
Władysławowo, Żeromskiego 34/36, Rybne Przysmaki
Collapse
X
-
Władysławowo, Żeromskiego 34/36, Rybne Przysmaki
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Po schodkach w dół, do mrocznych czeluści, na górze pokoje gościnne Kasztel, jest ogródek. Lokal w eleganckim stylu lat 80/90 – drewno na ścianie, stół bilardowy, Piłkarzyki, rzutki ciemne drewniane stoły – wiecie o co chodzi. Mega super atmosfera, poza turystami sporo lokalnej ludności,...
-
Channel: Pomorskie
2017-08-17, 09:42 -
-
Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?
Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...-
Channel: Browary polskie
-
-
Sklep przeniósł się z małej wnęki na Kościuszki do nowej lokalizacji. Dobry wybór różnych piw kraftowych i innych trunków.
godziny otwarcia
poniedziałek 10:00–23:00
wtorek 10:00–23:00
środa 10:00–23:00
czwartek 10:00–23:00
piątek 10:00–01:00...-
Channel: Opolskie
-
-
-
Piwo gotowe do oceny
-