Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem
Wyświetlenie odpowiedzi
Sztutowo, przy plaży, Smażalnia ryb U Tadzia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychal1 Wyświetlenie odpowiedziSpróbuj wybrać się tam w okresie przed wakacjami lub po , zobaczysz co znaczy cisza i spokój.I te kormorany w okolicy"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziCoś nie coś o tym wiem - wychowałem się w tych okolicznościach przyrody - na Żuławach.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi..............Lany Pils i Irish, odpowiednio 4,5 i 5 zł.
Comment
-
-
Dokładny adres to Sztutowo, ul. Morska 9A. "U Tadka" i "U Tadzia" te nazwy są używane przemienne.
Znów nastąpiła korekta cen. Pils lany po 5zł, był wręcz lodowaty i jakoś się nim zraziłem, Irish 6zł - bardzo smaczny. Komplet piw butelkowych Kormorana, od 6 zł za Świeże do 9 zł za Portera.
Pan Tadzio prowadzi już piwa z Olsztyna 10-ty sezon i dobrze mu się to kręci, ale niestety sok do piwa musi być pod ręką, takie są wymagania klientów Irish Beer z sokiem malinowym, to powszechne zjawisko.
Świetna sprawa z tym lokalem dla wypoczywających w tym rejonie gdyż w okolicy straszna pustynia piwna.
Comment
-
-
Nikt normalny o 21.00 nie siedzi na plażyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNikt normalny o 21.00 nie siedzi na plażyLast edited by krzychal1; 2011-08-10, 19:05.
Comment
-
-
Byłem w ostatnią sobotę. Rozbudowane i ogrzewane kominkiem. Żurek, flądra oraz gofry z owocami godne polecenia. Kormoran z kija cenowo bez zmian. Pełen olsztyński asortyment w butelkach. Podziękowania dla pana Tadka i "załogi" za miłą konwersację i pyszną konsumpcję."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pyszny Irish (aromaty kawowo-czekoladowo-stotutowe) oraz dobry jasny Ciechan w normalnej cenie (6 zł). Do tego duży wybór butelek (Kormoran Witbier po kilkukilometrowym biegu po plaży smakował rewelacyjnie). Przepyszne ryby z grilla. fajna atmosfera. Przybiegaliśmy tutaj ze Stegny na piwo"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment