Przy okazji KAŻDEJ wizyty w Gdańsku zaglądam do tego baru.
Przebojem są ziemniaki (w zasadzie "pyry", ze względu na gabaryty) ze specjalnego pieca, serwowane z jednym z kilkudziesięciu sosów. Te, których próbowałem, są pyszne.
Drugą, ciekawą pozycją w menu, są "klasyczne" rybki. Polecam dorsza lub flądrę.
W minioną sobotę, gdy zawitałem tam na rytualny obiadek, moje serce zalał miód, a zaraz potem Złoty Lew . Oprócz tego, serwują tam Koźlaka, Żywe oraz Grand Portera z Bielkówka.
Pokłony, szacunek, tak trzymać!
PS. www.barpodryba.pl
Przebojem są ziemniaki (w zasadzie "pyry", ze względu na gabaryty) ze specjalnego pieca, serwowane z jednym z kilkudziesięciu sosów. Te, których próbowałem, są pyszne.
Drugą, ciekawą pozycją w menu, są "klasyczne" rybki. Polecam dorsza lub flądrę.
W minioną sobotę, gdy zawitałem tam na rytualny obiadek, moje serce zalał miód, a zaraz potem Złoty Lew . Oprócz tego, serwują tam Koźlaka, Żywe oraz Grand Portera z Bielkówka.
Pokłony, szacunek, tak trzymać!
PS. www.barpodryba.pl
Comment