Ostatnimi czasy pojawił się Rycerz. O cenie nie wspomnę
Gdynia, al. Jana Pawła II 9, Kandelabry [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziOstatnimi czasy pojawił się Rycerz. O cenie nie wspomnę
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Eh, 8zł
Mieli również Ciechana i inne fanaberie. Wzieliśmy Rycerza, był najtańszy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWspomnij! Śmiech to zdrowie
EDIT: jednak słabe to pocieszenie.Last edited by Komar_Pafnucy; 2011-12-22, 14:54.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Do tego lokalu trafiłem przez przypadek podczas zwiedzania Gdyni. Mój wzrok przyciągnęła duża liczba nalewaków. Wzdłuż długiego baru znajduje się ich koło 15. W śród nich jeden bardzo ciekawy, (na zdjęciu). Bardzo szybko okazało się że większość z nich stanowi tylko ładną dekorację, gdyż czynnych było raptem 5. Skolei lokal ten nadrabia dużą ofertą piw butelkowych. Jeśli chodzi o cenę to znośnie
Comment
-
-
To napisz co z tych 5 czynnych serwowano.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W dniu wczorajszym serwowano m.in. z beczki Bursztynowe z Zawiercia za..11zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziTo też średnio atrakcyjna cena. Wygód w lokalu wielkich brak. Zapewne więc te ceny dyktowane są bliskością morza. Innego uzasadnienia nie znajduję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziCeny dyktuje właściciel, nie morze czy zatoka.
Na peryferiach takie ceny nie gwarantowałyby zysku...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Lista piw z czwartku, za fejsbukiem:
- Zawiercie Bursztynowe
- Namysłów Pils
- Fortuna Wiśniowa
- Rowing Jack
- Złote Lwy
- Żywe
- Koźlak
- Guinness
- Obolon Premium
Comment
-
-
2 dni temu z beczki oferowano:
- Guinness
- Złote Lwy
- Żywe
- Koźlak
- Smoky Joe
- Fortuna Wiśniowa
- Ciechan Wyborny
- Raciborskie Klasyczne
Na podpięcie czekały:
- Kormoran Rześkie
- Ciechan Miodowy
Comment
-
Comment