Gdynia, Kilińskiego 9a, Poczekalnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavi77
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2009.01
    • 156

Gdynia, Kilińskiego 9a, Poczekalnia

Lokal składa się z dwoch, miniaturowych pomieszczeń. W sali dolnej znajduje się bar i całe mnóstwo tzw. dodadków samozarabjających typu: fliper, poker elektroniczny, jednoręki bandyta.
    W nalewakach Koźlak i Żywe Filtrowane. W butelkach wiekszość przedstawicieli browarów Ciechan, Krajan, Łomża, Kormoran. Ceny podam przy najbliższej wizycie.
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2008.03
    • 3607

Teraz mają sporo craftu w butelkach. Są powiązani przez Gdyńską Piwowarów, a więc i browarem Brodacz. Dwa krany, dziś hiperpromocja - porter z Brodacza za 6. Atmosfera przyjazna.
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• marekk
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2002.01
      • 61

Nadal jak wyżej duży wybór craftow w butelkach, i dodatkowo z kija baba jaga i czeski skalak
      zbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • pietrus96
        Osad w butelkach
        pietrus96
        Cześć,
        dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
        2024-01-13, 20:24
      • ART
        Gdańsk, ul. Kilińskiego 7e, Nowy Browar Gdański
        ART

Pewnie nie umiem korzystać z wyszukiwarki no i nie znalazłem wątku Nowego Browaru Gdańskiego. A czynny od ponad roku. Fajne miejsce zaraz przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz, na terenie byłego browaru gdańskiego przy Kilińskiego.

Pewnie niektórych zmierzi co zostało po...
        2022-10-14, 01:11
      • ART
        Gdynia, skwer Kościuszki 13, Morze piwa
        ART
        Yyy... od 2016r. nie opisane?

Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.

Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
        ...
        2023-10-17, 20:59
      • marecki12
        Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
        marecki12
        Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
        Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
        2021-06-09, 18:22
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...