Lokal czynny od lat w niezmienionej postaci, co samo w sobie jest atrakcją. Z beczki Kormoran Pils oraz Irish - po 5 zł, dla amatorów butelki cała chyba oferta produktowa BK typu Masuren Dunkel, Warmiak , Gold itp.. Do tego przyzwoite żarcie.
Krynica Morska, Świerczewskiego 11 (?), Bar U Borsuka
Collapse
X
-
Postanowiłem przed końcem lata zamoczyć tyłek w Bałtyku i przy okazji odwiedzić wzmiankowany lokal. Z beczki nadal pils i irish po 6 zł, poza tym cała lub prawie cała oferta butelkowa BK. W lokalu można otrzymać zgrabny folderek z opisem produktów Kormorana. Dla lokalu plus za wytrwałość i wierność barwom klubowym od wielu lat... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony. -
Z beczki Irish i Warnijskie, ceny 8/0.5 7/0.3
Butelki chyba wszystkie, najdroższa AIPA 9.Comment
Related Topics
Collapse
-
Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej.
Browar restauracyjny i hotel "Four Winds Resort & SPA" został otwarty w 2019 roku.
Hasłem browaru jest "Na zachód od granicy, na północ...-
Channel: Pomorskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Lokal położony niedaleko wejścia na plażę nr 24.
Dwa krany (Heineken i Żywiec), z butelek prawie cały asortyment
piw z Cieszyna.
Są przystawki, naleśniki, dania obiadowe i desery.
Jest też duży ogródek.-
Channel: Pomorskie
-
-
Lokal powstał bodaj miesiąc temu, nowoczesny styl, młoda energiczna ekipa w obsłudze. Na kranie 10 piw ze stajni Maltgardena. Do jedzenia, jak to się mówi w obecnej polszczyźnie, tapas
Znaczy się w tym przypadku np. tatar z łososia, frytki ze szprotek, zupa piwna, żeberko etc. Stoliki na...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
12% ekstr.
5,2% alk.
z surowacami niesłodowanymi.
http://krinitsa.by/en/products/beer/zhiguli/
Aromat - lekki słód, trochę ścierki
Piana - wysoka, nietrwała, ale dłuższa koronka ze znikomym kożuszkiem
Barwa - słomka
Wysycenie -...-