Stała się rzecz niespotykana, w moim mieście mam namiastkę Wrocławia!
Co prawda nie w wydaniu Czeskiego Raju, ale ul. Bogusławskiego jak najbardziej
No bo tak...
Z beczki:
- Krakonos 11
- Primator Svetly
- Primator Premium
- Primator polotmavy
- Gościszewo Naturalne (filtrowane)
+ Tyskie i Żubr
A z butelek:
- Krakonos 10 i 12
- Primator Tmawy i Weizen
- Amber: Żywe, Koźlak, Złote Lwy i Grand
- Pilsner Urquell
- Lech Premium
- Lech Free
- Reds-y
- Żywiec
Piwa beczkowe po 5 zł (codziennie jedno w promocji za 4), butelki 5-6 zł.
Liczyłem na lany Amber, bo w tym mieście nie ma ani jednego (!) lokalu z tym piwem, ale przeżyję jego brak.
Myślałem też, ze pojawią się Svijany, ale to nie powinno sprawić trudności. Rotacja piw z jednej hurtowni jak najbardziej wskazana
Lokal czynny jest codziennie od 14:00 do 22:00, a w piątki, soboty i niedziele do 24:00.
Mieści się przy ulicy Chojnickiej (numeru nie znam, nazwa sugeruję 44, ale na budynku jest 48), miedzy salonami Ery i Polsatu Cyfrowego, 3 minuty od Rynku. Kiedyś w tym miejscu był Irish Pub.
Wiadomość o dzisiejszym otwarciu, na które czekałem z utęsknieniem od 3-4 miesięcy (bo wiedziałem, że coś się szykuje), dostałem dziś od właściciela pubu. Nieszczęśliwie - od dziś jestem na antybiotyku, więc z oceną pubu wstrzymam się do czasu wizyty.
Bez wątpienia najlepsze miejsce na wypad na piwo w Starogardzie. PKSów z Gdańska (linia 400) jest dużo, może jakieś spotkanie grupowe?
Co prawda nie w wydaniu Czeskiego Raju, ale ul. Bogusławskiego jak najbardziej
No bo tak...
Z beczki:
- Krakonos 11
- Primator Svetly
- Primator Premium
- Primator polotmavy
- Gościszewo Naturalne (filtrowane)
+ Tyskie i Żubr
A z butelek:
- Krakonos 10 i 12
- Primator Tmawy i Weizen
- Amber: Żywe, Koźlak, Złote Lwy i Grand
- Pilsner Urquell
- Lech Premium
- Lech Free
- Reds-y
- Żywiec
Piwa beczkowe po 5 zł (codziennie jedno w promocji za 4), butelki 5-6 zł.
Liczyłem na lany Amber, bo w tym mieście nie ma ani jednego (!) lokalu z tym piwem, ale przeżyję jego brak.
Myślałem też, ze pojawią się Svijany, ale to nie powinno sprawić trudności. Rotacja piw z jednej hurtowni jak najbardziej wskazana
Lokal czynny jest codziennie od 14:00 do 22:00, a w piątki, soboty i niedziele do 24:00.
Mieści się przy ulicy Chojnickiej (numeru nie znam, nazwa sugeruję 44, ale na budynku jest 48), miedzy salonami Ery i Polsatu Cyfrowego, 3 minuty od Rynku. Kiedyś w tym miejscu był Irish Pub.
Wiadomość o dzisiejszym otwarciu, na które czekałem z utęsknieniem od 3-4 miesięcy (bo wiedziałem, że coś się szykuje), dostałem dziś od właściciela pubu. Nieszczęśliwie - od dziś jestem na antybiotyku, więc z oceną pubu wstrzymam się do czasu wizyty.
Bez wątpienia najlepsze miejsce na wypad na piwo w Starogardzie. PKSów z Gdańska (linia 400) jest dużo, może jakieś spotkanie grupowe?
Comment