Lokal w Brzeźnie tzw. "Budy". Hallera do samego końca i w prawo, przedostatni lokal. Na zewnątrz ogródek TYSKIE. W środku do nabycia Kormoran (niestety tylko z butelki) Świeże, Miodne i Wiśnia w piwie w cenie 7 zł. Narzekają na ogródek KP, więc lobbowałem na rzecz Kormorana. Zobaczymy.
Gdańsk, Brzeźnieńska 17, Bar Boma
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Fajnie by było mieć lanego Kormorana w Gdańsku.
Rok temu przypadkowo odkryty beczkowy (BK Mocne oraz zwłaszcza BK Pils) w Sztutowie był dla mnie hitem dnia.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2010-07-15, 22:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Swego czasu bywał na wyspie sobieszewskiej aktualnie chyba najbliżej Trójmiasta można się jego napić w Jantarze.Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-03, 18:06 -
-
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...-
Channel: Łódzkie
-
-
Na kranach piwa browaru Dziki Wschód. Pojawi się między innymi premiera: Pastry Sour z truskawką i proseco, klasyka też się pojawi
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-02-08, 21:10 -
-
W gdańskim pubie Pułapka trzebnicki Browar 4 ściany zaprezentuje 11 swoich piw przygotowanych na tą imprezę.
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-01-14, 22:00 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment