Łeba, Kościuszki 13, Bar Kuchnia Domowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Łeba, Kościuszki 13, Bar Kuchnia Domowa

Duży pomarańczowy budynek obok fontanny w centrum Łeby. Przed wejściem od strony placu kusi tablica z wypisanym kredą hasłem "Piwa Regionalne". Z drugiej strony (od Kościuszki) karta piw a na niej Ciechan, Czarnków i Konstancin. Jak sądzę butelkowe. W środku nie byłem.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2010-07-19, 20:21.
    blog.kopyra.com

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • ART
    Gdynia, skwer Kościuszki 13, Morze piwa
    ART
    Yyy... od 2016r. nie opisane?

Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.

Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
    ...
    2023-10-17, 20:59
  • dadek
    Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
    dadek
    Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
    2023-04-27, 02:48
  • Gringo
    Kuchnia czeska
    Gringo
    Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
    2019-12-14, 20:30
  • pebejot
    Kolumbia, Bogota, Carrera 5 #12c, Cervecería Lateral
    pebejot
    Browar rzemieślniczy założony w 2017 roku z dwoma firmowymi lokalami w stolicy Kolumbii.
    Jeden znajduje się 7,3 km od centrum, drugi w sercu miasta, przy Carrera 5, niedaleko słynnego muzeum złota.
    Znakiem rozpoznawczym Lateral jest charakterystyczny logotyp browaru z przekreśloną...
    2020-03-09, 12:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...