Duży pomarańczowy budynek obok fontanny w centrum Łeby. Przed wejściem od strony placu kusi tablica z wypisanym kredą hasłem "Piwa Regionalne". Z drugiej strony (od Kościuszki) karta piw a na niej Ciechan, Czarnków i Konstancin. Jak sądzę butelkowe. W środku nie byłem.
Łeba, Kościuszki 13, Bar Kuchnia Domowa
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Yyy... od 2016r. nie opisane?
Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.
Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
...-
Channel: Pomorskie
2023-10-17, 20:59 -
-
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
-
Channel: Niemcy
-
-
Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
-
Channel: Kulinaria
-
-
Browar rzemieślniczy założony w 2017 roku z dwoma firmowymi lokalami w stolicy Kolumbii.
Jeden znajduje się 7,3 km od centrum, drugi w sercu miasta, przy Carrera 5, niedaleko słynnego muzeum złota.
Znakiem rozpoznawczym Lateral jest charakterystyczny logotyp browaru z przekreśloną...-
Channel: Kolumbia
2020-03-09, 12:52 -
- Loading...
- Koniec listy.