Fastfoodownia przy wschodnim wyjściu z tunelu pod torami w Pruszczu serwuje lanego Ambera (nie dopytałem co to jest konkretnie ale raczej nie Żywe, podejrzewam Złote Lwy) w cenie 4 zł/0,5 l. Dojazd jak do opisanego poniżej pubu "Viva" ale bliżej tunelu (właściwie na samym wyjściu).
Pruszcz Gdański, Polskich Kolejarzy 27, Bar Smaczek
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Pod koniec września browar zorganizował dni otwarte, niestety w ostatniej chwili rodzinne sprawy pokrzyżowały nam plany i na imprezkę nie dotarliśmy. Drugie i udane podejście zrobiliśmy 01.11
.
Z racji, że browar otwierany jest codziennie, ale dopiero od godziny 15-22 do miejscowości...-
Channel: Czechy
-
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Niewielki przybytek położony na "deptaku" przy tunelu pod torami (po wschodniej stronie) serwuje lane Irish Beer z Kormorana w cenie 4zł/0,5 l. Piwko w miarę schodzi, jeszcze nie trafiłem na zepsute. Gdyby ktoś się wybierał samochodem to przez wiadukt i w prawo, najlepiej zaparkować...
-
Channel: Archiwum
2010-07-22, 19:14 -
-
Pierwszy raz zawitałem tam w sierpniu ubiegłego roku. Faktem jest, że browar działał już od czerwca 2022, ale oficjalne otwarcie wraz z otwarciem pierwszej uwarzonej na miejscu beczki miało miejsce dopiero we wrześniu.
Od czerwca do początku września w restauracji sprzedawano piwo wyłącznie...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.