Jastrzębia Góra, Droga Rybacka 60, Dom Whisky

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Jastrzębia Góra, Droga Rybacka 60, Dom Whisky

Kominek, fotele ale i stoły i sporo miejsca przy barze. Do wyboru niesamowita liczba whiskey/whisky, ja akurat trafiłem na promocję Grantsa i tylko na takie akcje raczej można polować bo ceny... (nawet nie będę zamieszczał).
    Co do piw to z beczki Murphys. Ogólnie wystrój całkiem fajny ale lokal raczej dla warszawskich celebrytów niż dla średnio zarabiającego człowieka.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
    Kominek, fotele ale i stoły i sporo miejsca przy barze. Do wyboru niesamowita liczba whiskey/whisky, ja akurat trafiłem na promocję Grantsa i tylko na takie akcje raczej można polować bo ceny... (nawet nie będę zamieszczał).
    Co do piw to z beczki Murphys. Ogólnie wystrój całkiem fajny ale lokal raczej dla warszawskich celebrytów niż dla średnio zarabiającego człowieka.
    To miejsce to jeden z kilku tematycznych barów zlokalizowanych i działających pod szyldem MAX opisany tutaj.
    MM961
    4:-)

Comment

Przetwarzanie...
    X