No aleee Lipcowe nieee w lodówceee Musiałem w domu sporo czekać aby się schłodziło No ale Górnik wygrał więc jest dobrze
Gdańsk, Cienista 30 (CH Tesco), Zachwyt - pizza i kebab [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konradzik78 Wyświetlenie odpowiedziNo aleee Lipcowe nieee w lodówceee
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzibyły jeszcze ale się skończyły wczoraj:
- Cerna Hora Kvasar
Lokal idealny na rodzinne zakupy. Panie buszują po sklepach, a panowie grzecznie czekają by rozpocząć spacer farmera (czekają przy piwku oczywiście). Do tego bardzo miła i uśmiechnięta obsługa lokalu i piwa co nie wszędzie się znajdą. Sądząc po mlaskaniu współbiesiadników jedzenie też niczego sobie.Poszukuję
Comment
-
-
Wielkimi krokami zbliża się najważniejszy mecz tej jesieni El Clásico, Gran Derbi, czy jak kto woli, po prostu FC Barcelona - Real Madryt. Mecz jest w poniedziałek 29.11 o 21:00. W związku z tym pytanie. Czy jest szansa obejrzenia w Zachwycie tego meczu? Wiązałoby się to z koniecznością pracy personelu do 23 przynajmniej Niestety w trójmieście jest słabo ze znalezieniem dobrej atmosfery w czasie Gran Derbi, a do Sopotu nie mam czasu jechać tym razem.
PS. Czy budowa nowej linii tramwajowej "pod oknem" Zuzy nie spowoduje, że utknę w korkach w autobusie o tej porze? Podobno nawet w niedzielę wieczorem był hardkor.
Comment
-
-
Pod oknem to tramwaj jest już dawno zbudowany
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPod oknem to tramwaj jest już dawno zbudowany
no może niezupełnie pod oknem, ale wpływ na korki i dojazd do pekosa toto ma
Comment
-
-
Zależy z której strony jedziesz, pisałeś że masz zamiar dotrzeć autobusem - zatem faktycznie postoisz. Na tramwaj z centrum raczej żadnego wpływu ta sytuacja nie ma.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziNo niestety 227 przez ŁostowickąPoszukuję
Comment
-
-
Nie wiem gdzie mieszkasz dreads, ale 2 razy pokonywałem trasę między Przymorzem a Chełmem / Łostowicami linią 227 (lub wtedy jeszcze C) i za każdym razem żałowałem, że nie wybrałem wersji tramwajem przez centrum.
Comment
-
-
Bombadil, Pendragon
Sprawdzone już wcześniej, sporo podróżuję komunikacją miejską i na około wychodzi mimo wszystko dłużej. Chociaż w przypadku tego remontu może się opłacić przesiadka na trama Z drugiej strony, o tej porze, jak pisał pekos, nie będzie już raczej tragedii. Wracać i tak będę musiał przez centrum tramwajem.
Dobra, żeby nie było, że zaśmiecam tylko wątek Czego mogę się spodziewać w poniedziałek do picia? Trzeba będzie studzić często emocje czymś dobrym
Na chwilę obecną deklaruję, że będę na 90%, jeszcze znajomych muszę przekonać.
Comment
-
Comment