Piwnym przestępstwom i obciachom mówimy nasze stanowcze nie! Ale niezależnie od wszystkiego muszę w końcu pekosa nawiedzić i beczkowego co nieco wypić.
Gdańsk, Cienista 30 (CH Tesco), Zachwyt - pizza i kebab [zamknięte]
Collapse
X
-
Last edited by Rycho_128; 2010-11-30, 14:58.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Dnes na czepie:
- Rześkie - za 6,00
- Rycerz - za 6,50
- Twierdzowe - za 7,00
- Ciechan Miodowe za nie wiadomo ile, bo nie spożywany.
W sumie sekcja trójmiejska w liczbie osób 4 osuszyła dziś kilkanaście litrów, oraz opróżniła co nieco lodówkę z jadła.
Do pełni szczęścia brakowało jakiegoś czeskiego, np. Czernej Hory, ale to może następną razą.
Last edited by Pendragon; 2011-01-15, 23:16.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Rycerz się skończył, Raciborskie się skończyło, został przeciętny Kvasar oraz bardzo smaczny Ciechan Wyborny. Tak dobrego Ciechana to ja piłem z beczki tylko raz we wrocławskim Academusie 2 lata temu, a z butelki to nie pamiętam już kiedy, pewnie też coś koło tych 2 lat. Czyżby coś zaczęli robić z nim w prawidłowym kierunku?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRycerz się skończył, Raciborskie się skończyło, został przeciętny Kvasar oraz bardzo smaczny Ciechan Wyborny. Tak dobrego Ciechana to ja piłem z beczki tylko raz we wrocławskim Academusie 2 lata temu, a z butelki to nie pamiętam już kiedy, pewnie też coś koło tych 2 lat. Czyżby coś zaczęli robić z nim w prawidłowym kierunku?Last edited by Rycho_128; 2011-03-02, 10:36.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
O tym, że będę w Gdańsku dowiedziałem się rano, gdy zostałem obudzony
A szczegóły to już może nie tu.
Comment
-
-
Pekosie, widzę, że jesteś dziś tu aktywny, więc pytanko. Co tam z beczki będziesz mieć w sobotę?
Comment
-
Comment