Gdańsk, Cienista 30 (CH Tesco), Zachwyt - pizza i kebab [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jurandofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2007.10
    • 977

Pytanie do pekosa: czego spodziewać się na nalewakach w najbliższy czwartek?
    Kole południa planuję zajrzeć na dobre Pivo.
    Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
    Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13952

To ja może podam numer telefonu do lokalu: 58-325-42-69
      i strona: www.zuza-zachwyt.pl
      Lokal czynny jest od 9 do 21.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Jurandofil
        🍼
        • 2007.10
        • 977

14 kwietnia br. dostępny był Rycerz (6,5zł) i Ciechan Miodowy (7zł). Dziękuję za pizzę -25%
        Dobrze, że w warszawskich marketach / centrach handlowych nie ma takich miejsc. Bo nie dotarłbym na zakupy
        Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
        Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• pekos
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2009.11
          • 125

mialem podlaczyc jeszcze cos wiecej ale zapomnialo mi sie.

Comment

• MLT
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.12
            • 1047

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pekos Wyświetlenie odpowiedzi
            mialem podlaczyc jeszcze cos wiecej ale zapomnialo mi sie.
            No właśnie. Ja w ostatnią sobotę byłem zdziwiony tak małym wyborem nalewanych piw.
            Last edited by MLT; 2011-04-18, 12:12.

Comment

• beaviso
              • 2010.02
              • 215

Kilka dni temu odwiedziłem sklepik, a i zajrzałem przez ciekawość na tablicę "Zachwytu" - i tu raczej zdziwienie niż zachwyt. Z nalewaka Ciechan Wyborne, a do tego Specjal i Kasztelan?!? Albo mi się to śniło albo okoliczna klientela (market Tesco) wymusza takie a nie inne piwne "specyjały", a może sezon urlopowy jest powodem takiego piwnego menu?

M.

Comment

• Pendragon
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13952

Nie śniło ci się. I tak jest sukces, bo jeszcze tak miesiąc czy dwa temu, to o Ciechanie można było pomarzyć. Były TYLKO koncerniaki.
                No cóż miejscowi browarbizowicze nie pomagają w opróżnianiu beczek, no to jest jak jest.
                Last edited by Pendragon; 2011-09-06, 10:53.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• leona
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2009.07
                  • 5853

Kurka, to muszę szukać innej dzielnicy na delegacyjne nocowanie...

Comment

• tomek35
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2007.02
                    • 497

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                    Nie śniło ci się. I tak jest sukces, bo jeszcze tak miesiąc czy dwa temu, to o Ciechanie można było pomarzyć. Były TYLKO koncerniaki.
                    No cóż miejscowi browarbizowicze nie pomagają w opróżnianiu beczek, no to jest jak jest.

A co tu opróżniać? , mimo szumnych zapowiedzi od początku w lokalu oferowano przeciętny asortyment piwny. Poprzestano jedynie na dobrych chęciach, a szkoda . Zgadzam się z opinią wyrażoną w innym wątku, że Trójmiasto to piwna pustynia.

Comment

• pekos
                      • 2009.11
                      • 125

no niestety,za cos trzeba zyc i zarabiac,a takie menu jakie sobie byscie zyczyli daje ujemny wynik i duze straty czego doswiadczylismy.prosty bilans:lepiej sprzedac 10 specjali niz jedno piwo z waszego menu.pozdrawiam i mimo wszystko zapraszam

Comment

• Pendragon
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

O Łukasz, w końcu się ujawniłeś, bo ostatnio jakbyś unikał
                        Trzymaj tę trzecią pipę na rotacji z czymś ciekawym, to przeżyjemy.
                        Tylko czemu piszesz o "naszym" menu, przecież jak Cię troszeczkę znam, ono też jest Twoje. No chyba, że się coś zmieniło

Comment

• dreads
                          • 2009.09
                          • 520

Pewnie gdyby lokal znajdował się w centrum, nie byłoby problemu ze sprzedażą dobrego piwa. Coś za coś. Muszę przyznać, że mnie od jakiegoś czasu też się dalej do tesco zrobiło. A podczas ostatniej wizyty w chwili wolnego czasu odbiłem się najpierw od zamkniętych drzwi sklepu, a potem od menu lokalu, na którym widniała Perła i chyba Kasztelan.

Ja tam jednak nie uzurpuję sobie prawa do narzekań, bo niestety w tym roku praktycznie nie zaglądam na Chełm z przyczyn obiektywnych.

Comment

• pekos
                            • 2009.11
                            • 125

no tak,to takze moje menu ale ja raczej nie zarabiam na tym ze w siebie wlewam;p.a sklep czasem bywa zamkniety na chwile,tak bywa.ostatnio fajny asortyment wjechal ale to nie ten temat

Comment

• piotrrat
                              • 2002.11
                              • 730

W Zachwycie leją Atak Chmielu z Pinty a na forum cisza jak po śmierci organisty.
                              0.5l -8 zeta. Jutro (23.12) około 19.00 będę znowu spijał,ktoś dołączy?

Comment

• Pendragon
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13952

Ja być może dołączę, ale dopiero po świętach, np. w środę. Pewnie się już nie załapię...
                                Oprócz Ataku coś innego leją?

Comment

Przetwarzanie...
                                X