Gdańsk, Piwna 61/63, Bar pod Rybą

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

    Gdańsk, Piwna 61/63, Bar pod Rybą

    Oprócz rybek i innych dań można tu wypić Żywe i Koźlaka. Niestety cena nieakceptowalna - po 8 zł. No cóż, taka to już uroda lokalizacji.

    barpodryba.pl
    Last edited by Pendragon; 2012-11-05, 20:30.

    moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


    Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Jurandofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2007.10
    • 977

    #2
    Ale ziemniaki w łupinach z dodatkami w kilkudziesięciu rodzjach, to naprawdę element przechylający szalę, że lokal ten należy odwiedzić.
    Nasyceni niepozornymi potrawami nie będziemy mieli miejsca na więcej Piw w zbyt wysokich cenach
    Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

    Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
    Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

    Comment

    • Łapa
      Porucznik Browarny Tester
      • 2007.12
      • 314

      #3
      Ziemniaki dają radę Dziś nie mieli niestety Żywego, sam Koźlak.

      Comment

      • Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

        #4
        Ceny z okazji Euro poszły do góry i już takie mają zostać.

        Last edited by Pendragon; 2012-06-14, 15:36.

        moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


        Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

        Comment

        • VanPurRz
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2008.09
          • 4229

          #5
          Żywe i Koźlak. Miejsce bardziej na lunch niż posiedzenie piwne (chyba, że wieczorem jest inny klimat), pełne rodzinek z dzieciakami wpadających na Ziemniaka. Z piw dobry Koźlak ale podany w zbyt niskiej temp. i Żywe. Ceny warszawskie
          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

          Comment

          Przetwarzanie...
          X