Sympatyczny lokal, ale raczej do posiedzenia z kobietą przy kawie lub winie (o ile takie mają, nie wiem). Zaletą jest obecność w dość przyjaznej, jak na Stare Miasto, cenie piw z Ambera - Koźlak jest po 6, a Żywe po 7. Lokal mieści się po lewej stronie idąc od Bazyliki Mariackiej, 20 metrów od fontanny. Na zewnątrz parasole Koźlaka.
Gdańsk, Grobla I 5/7, W starym kadrze
Collapse
X
-
Gdańsk, Grobla I 5/7, W starym kadrze
Last edited by Pendragon; 2011-05-29, 10:42.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSympatyczny lokal, ale raczej do posiedzenia z kobietą przy kawie lub winie (o ile takie mają, nie wiem). Zaletą jest obecność w dość przyjaznej, jak na Stare Miasto, cenie piw z Ambera - Koźlak jest po 6, a Żywe po 7. Lokal mieści się po lewej stronie idąc od Bazyliki Mariackiej, 20 metrów od fontanny. Na zewnątrz parasole Koźlaka.
Co do lokalu, to bardzo fajne, spokojne miejsce. Może wybór piw nie powala na kolana, ale jak na gdańskie warunki, trzeba zaakceptować to co jest
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziOczywiście kolega miał na myśli Główne Miasto.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziKoźlak i Żywe dostępne za 7 zł.
M.
Comment
-
-
Z beczki, przynajmniej w maju tak było. Żywe filtrowane. Niefiltr to chyba tylko w Degustatorniach i Bulaju.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment