Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackmas
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Leczkowa 18, Pub Polufka
Collapse
X
-
-
Abernacka - za to pewnie wpadniesz do Wejherowa, bo warto
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackmas Wyświetlenie odpowiedziPojawią się również piwa dla was, ale jak słusznie zauważył Makaron to klient kreuje podaż.
Wszystkie grzechy piernikowe i miodowe będą Ci zapomniane, jak na 1 kranie (np. zamiast jednego z Obołoniów) będzie na zmianę Pinta, AleBrowar, Artezan itp.
Jest wysoki popyt!
Czyż to nie piękny byłby widok:
1. Skalak jasny
2. Skalak ciemny
3. Obołoń (jakiś)
4. Rycerz
5. polski browar kontraktowyLast edited by Pendragon; 2012-11-22, 12:36.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAbernacka - za to pewnie wpadniesz do Wejherowa, bo warto
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackmas Wyświetlenie odpowiedziPendragonie: Nie od razu Kraków zbudowano.
Comment
-
-
W Wejherowie nie boją się podpiąć tego samego dnia (dziś) na 2 krany Rowing Jacka i Amber Boya. I co, niby tam jest większy popyt na takie piwa niż w Gdańsku?
Blackmas - masz tego Batorego z AleBrowarem, a Dyrektor sprowadzi ci Pintę (inne dobroci też). Artezana czy Widawę też się jakoś da załatwić. Skoro już przełamałeś monopol UDH, to trzeba iść w tę stronę. Odpuść sobie te Torunie.
PS - Kraków to już jest 3 prędkości świetlne przed namiLast edited by Pendragon; 2012-11-22, 13:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackmas Wyświetlenie odpowiedziPendragonie: Nie od razu Kraków zbudowano.
Comment
-
-
wszyscy tak ładnie śpiewają, ciekawe ile tych piw wypijacie...
gdybyście tak pisali i pili często co piszecie to byłoby pięknie!
gdyby takie knajpy miały liczyć na klientów co wolą z za biurka pisać to
dawno by się zamknęły!
Myślicie, że gdyby w Polufce sprzedawały się browary kontraktowe to
nie podłączali by ich często a co najmniej regularnie??
Chyba wiedzą co robią, nikt nie otwiera knajpy po to,
żeby sprzedać 5-10 piw z beczki i resztę wylewać...
Comment
-
-
Podaj mi jedna knajpę, w której rzeczone piwa nie sprzedały się na pniu.
Poza tym myślę, że jesteś bardzo zainteresowany w upłynnieniu akurat piw "toruńskich".
Nie mylę się, prawda?
Comment
-
-
myślisz, że zaprzeczę?
no ale nie w tym rzecz...
zrozumcie, że jeśli ma się piwo z browaru kontraktowego w butelkach to sprzedać je jakoś idzie, natomiast KEG to trudny temat, nie jedna knajpa ma problem ze sprzedażą całej beczki, ile w przeciągu miesiąca wypiłeś piw z kija z browaru kontraktowego??
Zawsze łatwiej krytykować niż poczynić minimalnych starań chcąc dociec prawdy.
Skąd wiesz, że w piwie Toruńskim jest aromat lub ekstrakt miodu???
Krytykując "Browar Krajan" nie pomagacie kulturze piwowarskie w Polsce,
uwierzcie, że każdemu trzeba dać szansę, pozwólmy im się zmieniać.
Mamy akurat kontrakt w Krajanem i Toruńskie z Miodem zrobiliśmy z prawdziwym miodem!!!
zero dodatków sztucznych.
doprowadzono do tego, że Browar nie chciał być na etykiecie, nie chcąc nam szkodzić...
To naszym zasranym obowiązkiem jest pomagać, chuchać i dmuchać, żeby Browary
szły do przodu a jak błądzą to pokazać im konstruktywnie właściwą drogę.
Sorry, że w tym wątku napisałem tyle ale to odpowiedź
Comment
-
-
Prawdziwy miód zmienia postać rzeczy, ale tylko trochę. Człowiek wrażliwy na krytykę może tak to odebrać, ale przynajmniej z mojej strony nie była to krytyka jako taka, tylko zachęta do sprowadzenia takich piw, o jakich w naszym środowisku rozmawiamy od dawna. Zresztą z Blackmasem zarówno ja, jak i Abernacka znamy się osobiście i jesteśmy na Ty, więc nie jest to takie bezpieczne "bluzganie" zza klawiatury, tylko doping Zresztą jest już efekt naszych rozmów - niedawno pojawił się Rycerz, więc kujemy żelazo dalej...Last edited by Pendragon; 2012-11-22, 16:25.
Comment
-
-
Moim zdaniem Rycerz jest juz sukcesem. Jesli wiecej stalych i okolicznych klientow bedzie chcialo pic takie piwa, to knajpa sie do tego z cala pewnosci predzej czy pozniej dostosuje."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Rozmowy o ofercie Krajiny Piva, których sam byłem prowodyrem, przeniosłem we właściwe miejsce.Last edited by Pendragon; 2012-11-22, 16:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziGdyby tak wszyscy mówili/pisali/działali byśmy nadal tkwili w marazmie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem Rycerz jest juz sukcesem. Jesli wiecej stalych i okolicznych klientow bedzie chcialo pic takie piwa, to knajpa sie do tego z cala pewnosci predzej czy pozniej dostosuje.
Mówcie, że chcecie mieć wpływ, że wyrabiacie gusta, ale prawda jest taka, że poprzez marudzenie i torpedowanie pierwszych inicjatyw i podstawowej pracy jaka MUSI zostać wykonana, rzucacie tylko pod nogi kłody i nic dobrego z tego nie wynika.
Comment
-
Comment