dla mnie ok, jest szansa, że się załapię
Gdańsk, Lawendowa 8, Cafe Lamus
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedzi(...)
W sprzedaży jest też amerykański ale Anderson Valley "Boont Amber Ale" (5,8% alk., 15 IBU) oraz Left Hand Brewing "Milk Stout" (6% alk., 16% ekstr., 25 IBU).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZ beczki???
Ale jest szansa, że w "nowym" Lamusie pojawią się tego typu nowinki z beczkiPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Ale jest szansa, że w "nowym" Lamusie pojawią się tego typu nowinki z beczki
Comment
-
-
Lokal przeszedł wczoraj test lojalności. Nie polano nam Rauchbocka przed 18-tą
Co prawda tłumaczyli się kłopotami technicznymi, ale wyglądało na to, że musielibyśmy i tak czekać.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziLokal przeszedł wczoraj test lojalności. Nie polano nam Rauchbocka przed 18-tą
Co prawda tłumaczyli się kłopotami technicznymi, ale wyglądało na to, że musielibyśmy i tak czekać.
Ps. Jak smakował Rauchbock ? Ile kosztował ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Smakował fajnie, kosztował 10. Ale to w Degustatorni.
Tak myślałem, że to brak głowicy
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSmakował fajnie, kosztował 10. Ale to w Degustatorni.
Tak myślałem, że to brak głowicy
W Lamusie Rauchbock miał kosztować 7 lub 8 za 0,4 L.
Ps. Będziesz jutro w Trójmieście? (jeśli tak to w jakich godzinach?)
Może spotkamy się na małą degustację? (nie wiem czy pamiętasz - poznaliśmy się jakiś czas temu przy barze w Degustatorni w Gdańsku rozmawiając nieco o dobrym piwie).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
W tym roku już nie planuję przyjazdu, a potem to zależy od mocy zimy.
Coś kojarzę, panie. Wyszedłeś, panie, po angielsku, panie, i tyle cię widzieliśmy...
Dobrze, że chociaż uregulowałeś rachunek
Chyba, że to nie byłeś ty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW tym roku już nie planuję przyjazdu, a potem to zależy od mocy zimy.
Coś kojarzę, panie. Wyszedłeś, panie, po angielsku, panie, i tyle cię widzieliśmy...
Dobrze, że chociaż uregulowałeś rachunek
Chyba, że to nie byłeś ty.
Napisałeś "i tyle Cię widzieliśmy" a wtedy kiedy się spotkaliśmy przyszedłeś do pubu sam.
W Degustatorni nawet gdy nie miałem przy sobie gotówki (jeno kartę) mogłem liczyć na piwo i miłe przyjęciePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Czyli pomyliłem Cię z kimś innym.
Comment
-
-
News
Witam wszystkich.
Jutro (sobota) od 12:00 na nalewakach tradycyjnie Skalaki (12 jasna i 13 ciemna) a także Ale Browar "Saint no more" oraz Rauchbock. Saint no more dostępny będzie również z butelki.
Oprócz tego z butelki gęsta "w stylu fińskim" Pinta "Koniec świata" (7,9% alk., 19,1% ekstraktu), którą właśnie degustuję.
Zapraszam wszystkich w imieniu Łukasza (zarówno jednego, jak i drugiego)Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment