Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Lawendowa 8, Cafe Lamus
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA skąd pewność, że nie sprowadzili ich od razu kilka?
Najważniejsze (dla mnie), że go posmakujęPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Niestety (obowiązki służbowe) pewnie nie będzie mi dane posmakować "Sępa", a szkoda.
Ale wróćmy do tematu "Lamusa". W czwartek (jutro) być może pojawi się jakaś niespodzianka (z nalewaka i butelki)
Czekam z niecierpliwością.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Sachsenberg już dojechał?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSachsenberg już dojechał?
Zorientuję się i dam znać.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Nie trzeba, już wiem że to ni eo niego chodzi Zatem będzie z grubej ryby.
Comment
-
-
Niespodzianka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie trzeba, już wiem że to ni eo niego chodzi Zatem będzie z grubej ryby.
Na razie więcej powiedzieć nie mogę, bo nie byłoby niespodziankiPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
A ja już wiem, że niespodzianka ujawni się dopiero wraz z otworzeniem nowego pubu, co ma nastąpić w okolicach Wielkanocy. Zatem nie chodzi tu o konkretne piwo, tylko zapewne o sprzęt. Nie wiem co to jest, ale jeśli miała by to być pompa do piw brytyjskich, to niestety, ale chyba taką w Gdańsku widziałem
Stary Lamus będzie istniał dalej w swoim miejscu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ja już wiem, że niespodzianka ujawni się dopiero wraz z otworzeniem nowego pubu, co ma nastąpić w okolicach Wielkanocy. Zatem nie chodzi tu o konkretne piwo, tylko zapewne o sprzęt. Nie wiem co to jest, ale jeśli miała by to być pompa do piw brytyjskich, to niestety, ale chyba taką w Gdańsku widziałem
Stary Lamus będzie istniał dalej w swoim miejscu.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
No to nie wiem, zakładają tam browar?
Comment
-
-
Browar to może za dużo powiedziane. Jednak sprawa jest warta uwagi. Bedzie to nowum na skale ogolnowojewodzka Z tego co wiem, to przynajmniej jeden projekt tego typu juz powstal (Kraków).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Może mamy spodziewać się czegoś na wzór Omerty?
Comment
-
Comment