Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Lawendowa 8, Cafe Lamus
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziLiczyłem, że połączę degustację Orki z degustacją Borsuka w czwartekPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Lamus news + podróż szlakiem piwnym
Prawdopodobnie w niedzielę na nalewaku pojawi się Artezan "Pacific Pale Ale"
Mam nadzieję się załapać, bo w poniedziałek ruszam w tygodniową podróż szlakiem dobrego piwa (m.in. Czeska Baszta, Po drugiej stronie lustra, Omerta, Strefa Piwa, Non Iron, Stolarska, Maria).
Jeśli ktoś z Warszawy czy Krakowa chciałby wraz ze mną podegustować i pogadać o piwie - serdecznie zapraszam
Będę w Warszawie w najbliższy poniedziałek i wtorek, w Krakowie od środy do niedzieli włącznie.
Piszcie na prive.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
A myślisz, że ktoś z Krakowa czy Warszawy "cię" tutaj przeczyta?
Należy rzucić hasło w dziale Spotkania forumowiczów.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA myślisz, że ktoś z Krakowa czy Warszawy "cię" tutaj przeczyta?
Należy rzucić hasło w dziale Spotkania forumowiczów.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Lamus info
Popijając "Hardcore IPA" pomyślałem, że wrzucę świeże info
Dziś na nalewakach tradycyjnie Skalaki (12 jasna i 13 ciemna) oraz Czarna Fortuna.
W piątek przybędzie dostawa z Ale Browaru (beczki + butelki).
Dziś z butelki m.in. nowo rozlany "Atak Chmielu" Pinty oraz Emelisse "TIPA" (triple IPA).
Będę w Lamusie jutro 12:00 - 15:00, zapraszam chętnych do degustacji i dyskusji o dobrym piwiePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
W ciągu najbliższego tygodnia planowana jest dostawa "Sharka" od Widawy i Kopyra (butelka 0,33 L).
Ponadto dostawa z Ale Browaru: beczka (wszystko oprócz "Amber Boy") + butelka.
Niestety będą beczki ale nalewaków nienastarczy...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Gdyby były nalewaki, to by z kolei szybko beczek nienastarczyło
Jakieś wieści w sprawie sklonowania?Last edited by Pendragon; 2013-02-28, 18:11.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGdyby były nalewaki, to by z kolei szybko beczek nienastarczyło
Jakieś wieści w sprawie sklonowania?
Dziś miał przyjechać Ale Browar (beczka + butelka) - dam znać co przyszło.
Co do sklonowania, to myślę, że z nowych ośmiu nalewaków powinniśmy cieszyć się na początku kwietniaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
A w pozostałe dni? O 9 czy 12?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA w pozostałe dni? O 9 czy 12?
Ps.Właśnie piję "Klasztorne" Hausta w PDSL. Piłeś?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Lamus news
Jutro o 12:00 premiera (myślę, że w Trójmieście pojawi się po raz pierwszy) Skalaka Kvasnicaka z beczki !
Jak zwykle zapraszam, będę w Lamusie punktualnie o 12:00.
Oprócz tego na nalewakach Sweet Cow (10zł) i Miłosław niefiltrowany (6zł).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment