Tu też się minęliśmy
Gdańsk, Lawendowa 8, Cafe Lamus
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Zamiast Skaláka 12% na lato pojawił się lżejszy, 11%. Poza tym dostępny jest tradycyjnie ciemny.
Dodatkowo na rotacyjnych kranach:
Czarna Fortuna,
B-Day.
Bardzo cieszą szybkie postępy w remoncie lokalu na przeciwko Lamusa, przy Straganiarskiej 2, gdzie powstanie nowa knajpka. Zaczął się tak że remont na rogu Straganiarskiej i Lawendowej, gdzie będzie "nowy" Lamus. Jak dobrze pójdzie, na jesieni będziemy mieli trzy piwne lokale w okolicy hali targowej
Comment
-
-
Lamus news
Dziś na kranach:
▶ Pinta - Odsiecz Wiedeńska
▶ Lamus - Lame Pale Ale
▶ Skalaki
Ale Browar - Orthodox (Stout) pojawi się na Lamusowym kranie we wtorek
Wpadnie ktoś dziś? W jakich godzinach?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Skalaki, Skalaki, ale nadal 11-tka zamiast 12-tki?Last edited by Pendragon; 2013-06-22, 10:50.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Lamus news
Dziś na kranach:
▶ Cydr gruszkowy
▶ Pinta - Oto Mara IPA
▶ Skalaki
Na podpięcie czeka "Atak chmielu".
Z ciekawych butelek jest Brew Dog - Alice porter (6,2% alk.)
Są jeszcze beczki "specjalne" czekające na otwarcie nowego Lamusa ale jakie to na razie tajemnica...
Otwarcie nowego Lamusa pod koniec lipca.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziOtwarcie nowego Lamusa pod koniec lipca.
Wczoraj wieczorem cydr gruszkowy został zastąpiony jabłkowym. Pysia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Frecjan Wyświetlenie odpowiedziZ tego co mówił mi jakiś czas temu Łukasz to na jakiś czas zamkną stary. Coś mi się kojarzy, że mają wtedy zrobić jakiś remont.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment