Jest 17:55. Za co wchodzi AleBrowar, hę?
Gdańsk, Lawendowa 8, Cafe Lamus
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJest 17:55. Za co wchodzi AleBrowar, hę?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
No patrz, nie liczyłem ich nigdy, tylko patrzyłem na tablicę, a tam było zawsze (czyli 2 razy) po 10.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo patrz, nie liczyłem ich nigdy, tylko patrzyłem na tablicę, a tam było zawsze (czyli 2 razy) po 10.
10 kranów w Lawendowej 8 i 4 w Lamusie chyba.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
A tak to liczone.
Comment
-
-
Dziś z nalewaka - "Lamus" + "Lawendowa 8"
▶ HERA
▶ ROWING JACK
▶ PLON BRĄZOWY
▶ CYMBOPOGON
▶ CIEMNA 10, KELLER, PSZENICA - KOŚCIERZYNA
▶ BLACK MARIA - TO ØL
▶ FARO - LINDEMANS
▶ SKALAK PREMIUM
▶ SKALAK TMAVE
▶ KRAKONOS 12
▶ CYDR GRUSZKOWYPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo i przez tego Ksawerego nie stestowałem jej
Aaa... Wróciła odmieniona, ale nadal Lama. Czyli piwo o nazwie... Dalej LamaLast edited by Pendragon; 2014-01-17, 12:08.
Comment
-
Comment