Kowal ma tyle wspólnego z Dalej Lamą, co Gościszewo z Amber Boy'em.
Więc albo pisz "Gościszewo - Amber Boy" albo "Cafe Lamus - Dalej Lama".
Pozdrawiam.
Przepraszam ale nie rozumiem Twojego postu? Moim zdaniem jeżeli Kowal warzy dla Lamusa Dalej Lamę to czemu nie można napisac Kowal- Dalej Lama, a już drugiej części nie rozumiem kompletnie bo przecież jak najbardziej Ale Browar warzy w Gościszewie Amber Boya więc pisanie Ale Browar - Amber Boy jest w pełni uzasadnione
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Przepraszam ale nie rozumiem Twojego postu? Moim zdaniem jeżeli Kowal warzy dla Lamusa Dalej Lamę to czemu nie można napisac Kowal- Dalej Lama, a już drugiej części nie rozumiem kompletnie bo przecież jak najbardziej Ale Browar warzy w Gościszewie Amber Boya więc pisanie Ale Browar - Amber Boy jest w pełni uzasadnione
W takim razie może ja się źle wyraziłem. Chodziło mi o to, aby pisać albo: Kowal - Dalej Lama Gościszewo - Amber Boy
albo Cafe Lamus - Dalej Lama AleBrowar - Amber Boy
W pierwszym wypadku podajemy miejsce warzenia, w drugim - autorstwo/nadzór/zlecenie. Inaczej jest to poplątane.
To nie jest temat zgłaszający nowe piwo, by trzymać się tak kurczowo zasad. Dostępne piwa zostały wymienione w sposób oczywisty dla każdego. Zwykłe pieniactwo, niepotrzebne nikomu i niczego do tematu nie wnoszące.
To nie jest temat zgłaszający nowe piwo, by trzymać się tak kurczowo zasad. Dostępne piwa zostały wymienione w sposób oczywisty dla każdego. Zwykłe pieniactwo, niepotrzebne nikomu i niczego do tematu nie wnoszące.
To, że piwo dostępne w Cafe Lamus jest z warzone w Kowalu jest oczywiste dla każdego? Polemizowałbym.
A co do uwagi o pieniactwie, nie wiem skąd u ciebie taka myśl, ale pasuje ona do klimatu tego portaliku. Nie dziwne, że ludzie przestają tu zaglądać. Dla mnie EOT.
Comment