Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Lawendowa 8, Cafe Lamus
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Na kranach
"Cafe Lamus" + "Lawendowa 8":
- Atak chmielu
- Apetyt na życie
- Sweet Cow
- King of Hop
- Amber Boy
- Koscierskie pszeniczne
- Postapocaliptic Ale,
- Skalak 12
- Poutnik 12
- Lindemans Pecheresse
- Chimay Tripple
- Cydr Alibi
- Dalej Lama.
Kilka z ww jest na wykonczeniu a w kolejce czekają:
- Kvasniczak Poutnik
- Viva la vita
- ŻytoRillo
- Ortodox.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Byłem w weekend i generalnie trochę mają informacyjny - dostępne informacje na tablicy w Lawendowej nie do końca zgadzały się z tym, co było obecnie lane Może wynikało to z dużej ilości gości lub tego, że Łukasze latają pomiędzy dwoma lokalami i nie bardzo mają czas na uzupełnianie informacji ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filipgun Wyświetlenie odpowiedziByłem w weekend i generalnie trochę mają informacyjny - dostępne informacje na tablicy w Lawendowej nie do końca zgadzały się z tym, co było obecnie lane Może wynikało to z dużej ilości gości lub tego, że Łukasze latają pomiędzy dwoma lokalami i nie bardzo mają czas na uzupełnianie informacji ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziZależy o jakiej porze byłeś, czasami na początku otwarcia mają jeszcze tablicę z poprzednią ofertą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filipgun Wyświetlenie odpowiedzibyłem od 19 do 23, czyli już się raczej powinni otworzyć
Comment
-
-
Wczoraj w Lamusie było dostępne piwo Bohemian IPA z amerykańskiego minibrowaru Tommyknocker. Nie powiem - byłem zaskoczony.Last edited by Pendragon; 2014-04-02, 08:45.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWczoraj w Lamusie było dostępne piwo Bohemian IPA z amerykańskiego minibrowaru Tommyknocker. Nie powiem - byłem zaskoczony.
Jaka cena?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Nie wiem ile zostało. Cena zaskakująco niska - 8/11.
Comment
-
Comment