Według info od Łukasza Jankowskiego, w przyszłym tygodniu "Cafe Lamus" dołączy do portalu www.ontap.pl gdzie będzie podane aktualne info o piwach lanych w lokalu.
Gdańsk, Lawendowa 8, Cafe Lamus
Collapse
X
-
Dziś na kranach w "Cafe Lamus" i "L8"
LAST CUT
ROWING JACK
KING OF HOP
BE LIKE MITCH
BROWN FOOT
AMBER BOY
KISS THE BEAST
na pozostałych kranach;
BAZYLISZEK - KWACH
BAZYLISZEK - CUD NAD WISŁĄ
PRACOWNIA PIWA - CENT US
REDEN - BANANY NA RAUCHU
PINTA - KWAS DELTA
SKALAK
KOUT
LINDEMANS - KRIEK
STONE - DELICIOUS IPA
PROSSECO
CYDRPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Aktualizacja kranów
Poutnik - Premium
Skalak - Premium
Skalak - Tmave
Pracownia Piwa - Big Chmielowski
Bazyliszek - Rafineria RIS
Hajer - HICA
AleBrowar - Be Like Mitch
Pracownia Piwa - Dwa Smoki
Piwne Podziemie - Seniorita Saison
De Struise Brouwers - PANNEPOT
Brodacz - Takie ŻyciePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gienek89 Wyświetlenie odpowiedziZgadza się "Lawendowa 8" to jest super miejsce dla piwosza nawet okazjonalnego jak ja Ostatnio piłem tam piwko wiśniowe. było rewelacyjne. Polecam.
Jest zajebiste !Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
3 tygodnie temu, panie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi3 tygodnie temu, panie.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
A Lawendowa w jakich godzinach i dniach jest czynna. Łukasze olali sprawę publicznej informacji o tym...
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA Lawendowa w jakich godzinach i dniach jest czynna?
Łukasze olali sprawę publicznej informacji o tym...
Wszelkie pytania do mnie.
Lawendowa czynna od wtorku do niedzieli od 18:00.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziBo ja jestem ich rzecznikiem
Wszelkie pytania do mnie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziLawendowa czynna od wtorku do niedzieli od 18:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziProwadzisz im też profil na facebooku?
Nie, profil prowadzą sami, nie mam aż tyle czasu
Ale do której? Do ostatniego?
Do końca zimy.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pytałem do której czynna jest Lawendowa.
Comment
-
Comment