No przecież napisał: Do końca zimy.
Gdańsk, Lawendowa 8, Cafe Lamus
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPytałem do której czynna jest Lawendowa.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Są tacy. Się dowiedz, panie rzeczniku
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSą tacy. Się dowiedz, panie rzeczniku
Ja nie chodzę tak późno, niech sprawdzi ktoś bezpośrednio zainteresowany i wpisze.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Ja tam w te godziny lamusowe nie wierzę
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJa tam w te godziny lamusowe nie wierzę
Jutro sam Antylop sprawdzi czy otworzą o 12:00
Ps. Kiedy odwiedzisz Trójmiasto ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pewnie na bitwę 12 maja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPs. Kiedy odwiedzisz Trójmiasto ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziCo jak co, ale punktualność nie należy do zalet ŁukaszówPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziIch punktualność nie ma tu nic do rzeczy - nie oni będą otwierać lokal.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziNo popatrz, a ja myślałem, że to szefostwo decyduje o tym jak funkcjonuje "firma"
Dlatego deleguje do otwierania lokalu osoby dyspozycyjne i zobowiązuje je do otwierania lokalu o wyznaczonej godzinie.
Zdarzało się że Łukasze zamykając lokal np. o 3:00 nad ranem, następnego dnia otwierali nieco później, co jest zrozumiałe. Teraz zorganizowali to lepiej i tego się trzymajmy
Jak na razie lokal otwierany jest punktualnie i myślę że tak już zostanie.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
A o której zamykany?
Comment
-
Comment