Lokal w stylu warszawskich Zakąsek i przekąsek, albo wrocławskiej Setki, Łubu dubu, czy Przedwojennej. Proste przekąski w cenie 8 zł., a picie za 4 zł. Można napić się lanego kasztelana. To chyba najtańsze lane piwo dostępne w centrum miasta.
Gdańsk, Chlebnicka 2, No To Cyk
Collapse
X
-
No w końcu! Nie chodzi oczywiście o Kasztelana
To chyba dopiero drugie tego typu miejsce w Trójmieście?Last edited by Pendragon; 2012-01-12, 19:07.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo w końcu! Nie chodzi oczywiście o Kasztelana
To chyba dopiero drugie tego typu miejsce w Trójmieście?
Comment
-
-
Sopot, Grunwaldzka "Białe Wino i Owoce" (czyli wódka i ogórki kiszone).
Piwo jest, ale jakie to nie wiem. Też za 4 zł.
PS widzę na fotce Noteckie w 3 odmianach, ale w butelce...Last edited by Pendragon; 2012-01-12, 20:18.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPS widzę na fotce Noteckie w 3 odmianach, ale w butelce...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSopot, Grunwaldzka "Białe Wino i Owoce" (czyli wódka i ogórki kiszone).
Piwo jest, ale jakie to nie wiem. Też za 4 zł.
(...)
Comment
-
-
A bo ja wiem? W życiu tam nie byłem...
Łapa - pisząc o fotce miałem na myśli Wino... a nie No To Cyk.Last edited by Pendragon; 2012-01-12, 20:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA bo ja wiem? W życiu tam nie byłem...
Łapa - pisząc o fotce miałem na myśli Wino... a nie No To Cyk.
Comment
-
-
BWiO w grudniu były jeszcze czynne, jak od stycznia - nie wiem. Ale porównanie BWiO do warszawskich P/Z jest tylko z wierzchu. Idea niby ta sama, wykonanie i - przede wszystkim - frekwencja - diametralnie różne. P/Z mają klimat, którego nawet japiszony nie zburzą (np. gar z dymiącymi kartoflami), no i p. Roman, a BWiO zastałem za pierwszym razem absolutnie wyludnione i jakieś takie nieprzyjazne, a za drugim razem mały szok - wpadli dorośli z 3 dzieci w wieku 3-6 lat (na oko), my pijemy wódkę, a obok bawią się dzieci, w dodatku sadzane na barze! Obsługa rozanielona. Dla mnie to kompletnie nieporozumienie. A niech im zabierają koncesyę. Może niech przedszkole otworzą?
Do gdańskich przybytków trza się przejść Właśnie wypatrzyłem, że w rejonach "politechnicznych" pojawił się taki sam lokal (na miejscu Rugbusia).
M.Last edited by beaviso; 2012-01-13, 14:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beaviso Wyświetlenie odpowiedziDo gdańskich przybytków trza się przejść Właśnie wypatrzyłem, że w rejonach "politechnicznych" pojawił się taki sam lokal (na miejscu Rugbusia).Last edited by Pendragon; 2012-01-16, 09:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziLokal jeszcze istnieje? (...).
Comment
-
-
Ktoś wie w jakich godzinach jest otwarty No To Cyk? Byłem wczoraj o 16.15 i było zamknięte, chociaż ktoś z obsługi się tam krzątał. Wieczorem już tłum ludzi, ale nie miałem czasu by zajrzeć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKtoś wie w jakich godzinach jest otwarty No To Cyk? Byłem wczoraj o 16.15 i było zamknięte, chociaż ktoś z obsługi się tam krzątał. Wieczorem już tłum ludzi, ale nie miałem czasu by zajrzeć.Last edited by Łapa; 2012-02-18, 19:12.
Comment
-
-
Byłem dziś, lokal istnieje (i ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze)!
Piwo po 4 zł: z beczki kasztelan 0,4L:/ butelkowane Łomża wyborne i mocne oraz Noteckie jasne, niepaster, ciemne, proletaryat, też po 4zł za butelkę granat.
Poza tym cała gama przekąskowych zakąsek po 8zł i nalewki po 4zł...
Comment
-
Comment