Stegna, Jagiełły 34, Piekielny Ruszt

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tomekwawa33
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.12
    • 57

Stegna, Jagiełły 34, Piekielny Ruszt

Chciałem serdecznie wszystkich poinformować o otwarciu na sezon letni grill baru w Stegnie. Z tego co Was wszystkich najbardziej interesuje czyli PIWKO będzie dostępne z Browaru Kormoran. Dwa lane:rzeźkie i wiśnia w piwie (ewentualnie Warmiak) w zależności od dostępności kegów. Reszta asortymentu który jak wiecie jest bardzo bogaty w butelkach. Hmm a co najbardziej pasuje do dobrego piwa ?? Oczywiście wyborne potrawy z grilla.
    Kto będzie w okolicy to zapraszam serdecznie
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

RzeŚkie.

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

Nie ma już śladów po Kormoranie więc zbojkotowaliśmy lokal i na Specjal chodziliśmy gdzie indziej. Chociaż miejsce bardzo fajne, dobrze położone, wśród drzew. Mogło być miło
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Warzywo
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        🍼🍼
        • 2016.08
        • 955

Zamknięte

Comment

Related Topics

Collapse

• Warzywo
          Stegna, Morska 17, Bar Halibut
          Warzywo
          Obok Baru Bosmańskiego lokal o wystroju marynistycznym (bardzo fajnym) z pysznym jedzeniem i sporymi porcjami (naleśniki, schabowy, ryby także z pieca). I dobrym wyborem Gościszewa (Komtur, Drwal, Porter, Rybak, Surfer, Szeryf) z butelki. Mają chleb i ciasto własnego wyrobu - przepyszne.
          ...
          2020-08-07, 19:44
        • Warzywo
          Stegna, Lipowa przy plaży, zejście nr 69, Smażalnia ryb ReMi
          Warzywo
          Klasyczna smażalnia sezonowa czynna od 1973 roku. Pyszne rybki, jest cymbergaj, są duże drewniane stoły a do picia lany Specjal i co ważniejsze spory wybór Ambera z butli. Króluje Neptun za jedyne 5 zł co jest chyba najtańszym piwem w całej Stegnie. Całkiem dobre piwko.
          2020-08-07, 19:39
        • kaczka116
          Jagiełło, Sen Jagiełły
          kaczka116
          Piwo gotowe do oceny
          2019-05-08, 16:25
        • Prusak
          Jagiełło, Ciemny Ale
          Prusak
          Piwo określone przez browar jako foreign extra stout.
          E. 14, 2 blg
          A: 6, 1& vol.
          Po otwarciu z butelki ładny aromat palono-czekoladowy, po przelaniu dochodzi leciutki akcent maślany.
          Barwa ciemnobrązowa do czarnej, nieprzejrzysta.
          Piana średnio obfita, opadająca...
          2024-08-30, 20:57
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...