Położona nad urokliwym jeziorem Ryńskim przystań żeglarska Stock jest znana wśród braci żeglarskiej.Posiada keje dla 30 jachtów.Zapewnia żeglarzom sanitariaty,prysznice, prąd. W zabudowaniach mieści się tawerna. W niej jak i na zewnątrz leje się Żywiec. Piwny ogródek pomieści ponad 120 spragnionych piwa dusz. Właścicielem jest Piotr,uznany warszawski architekt,który kilka lat temu porzucił wielkomiejski zgiełk Warszawy i osiadł w Rynie.
Od dłuższego czasu namawiałem go na poszerzenie oferty piwnej.No i stało się. W przyszłym tygodniu wysyłamy mu schładzarki,parasole oraz kegi z piwem. Na początek będzie to Raciborskie Klasyczne,Raciborskie Pils,Sachsenberg Pieprzowe oraz Nasze Zamkowe.Dostanie też piwa butelkowe w tym jakieś Pinty napewno
Mam nadzieję,że tym sposobem zniknie kolejna biała plama na piwnej mapie kolegi Pentragona.
Krzysztof
Od dłuższego czasu namawiałem go na poszerzenie oferty piwnej.No i stało się. W przyszłym tygodniu wysyłamy mu schładzarki,parasole oraz kegi z piwem. Na początek będzie to Raciborskie Klasyczne,Raciborskie Pils,Sachsenberg Pieprzowe oraz Nasze Zamkowe.Dostanie też piwa butelkowe w tym jakieś Pinty napewno
Mam nadzieję,że tym sposobem zniknie kolejna biała plama na piwnej mapie kolegi Pentragona.
Krzysztof
Comment