Ełk, Nadjeziorna 2B, Janus

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Ełk, Nadjeziorna 2B, Janus

Kilka stolików przed hotelikiem, parasole i reklama Mazurskiego zachęciły mnie do wejścia i ...dobrze bo wypiłem tam smaczne ciemne (było jeszcze jasne) piwko z browaru Mazurskiego. Trudno powiedzieć coś o wystroju i atmosferze bo jak w większości lokali była komunia więc wiecie jak jest. Ale na dworze przy stoliku spędziłem miłe chwile przy smacznym piwie.

Related Topics

Collapse

• heckler
    Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
    heckler
    Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
    2023-09-13, 07:39
  • heckler
    Ústí nad Orlicí – Hylváty, Třebovská 1, Měšťanský pivovar
    heckler
    Miasto Ústí nad Orlicí, a dokładniej dzielnica Hylváty dołączyła do grona miejsc w których po latach przywrócono tradycję warzenia piwa.
    Browar działał w latach 1892-1940 r. W kwietniu 2003 r. budynki przy ulicy Pivovarskiej służyły jako magazyny.
    Z pierwotnego browaru zachował...
    2023-06-13, 07:26
  • Warzywo
    Ełk, Pułaskiego 26, Jazz Club Papaja
    Warzywo
    To miejsce chyba w założeniu ma być takim modnym klubem wzorowanym na "wielkim mieście". Cóż zupełnie nie moja bajka, sztuczność, pretensjonalność a przede wszystkim chłód emocjonalny bijący z takich miejsc mnie męczy. Wiedziałem jednak, że mają piwo z Mazurskiego więc tup...
    2017-05-30, 11:03
  • darekd
    Allgäuer, Oberdorfer Helles
    darekd
    Browar z Marktoberdorf-Leuterschach w kraju związkowym Bawaria, w rejencji Szwabia, w regionie Allgäu. Myślałem, że Allgäuery są warzone w pobliskim Kempten, ale tam jest już tylko centrala. Tu warzą od 2004 r. Wcześniej działał tu browar browar Sailer, który warzył m.in. piwa marki Altenmünster,...
    2020-09-20, 11:42
  • Warzywo
    Pisz, Al. Turystów 11, Hotel Joseph Conrad
    Warzywo
    Obok przyjemnej plaży miejskiej nad jez.Roś mieści się hotel z restauracją w której za raczej wysokie (no średnio-wysokie) ceny zjemy posiłki i wypijemy piwa z Kormorana (butelka) i co rzadsze piwa z Mazurskiego (też butelka za 15 zł). Okoliczności przyrody są
    2020-09-01, 21:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...