Nowy browar restauracyjny na mapie Warmińsko - Mazurskiego. Na roku głównego placu miasta który niedawno przeszedł rewitalizację i prezentuje się bardzo elegancko, warto pospacerować.
Restauracja malutka, około 10 stolików plus ława z wysokimi siedzeniami. Klimat i wystrój taki barowy ale czysty gustowny z drewnianym barem i drewnianym wykończeniem ścian. Upchane na sali fermentory oraz kadź warzelna.
Kuchnia wygląda tak że przystawki reprezentują kuchnię hiszpańską a dania główne w większości meksykańską. Rano serwowane są śniadania, hiszpańskie lub meksykańskie.
Ceny bardzo przyzwoite, najdroższe danie jak dobrze pamiętam nie przekraczało 29 PLN.
Próbowałem tylko Chilli Con Carne i było bardzo smaczne.
Piwo:
W karcie były 4, w rzeczywistości 3, ponieważ IPA jeszcze leżakowała.
1. Pszeniczne Weizenbock - 11 PLN
2. Belgijskie Pale Ale - 9 PLN
3. Ciemne Milk Stout - 10 PLN
4. IPA - 10 PLN
Ceny za 0,5 l, są też dostępne 0,3 i 3,0 litry.
Piw na wynos na razie nie ma ale jak się poprosi to naleją do PETki.
Piwa dość przyzwoite, chociaż style trochę pomieszane dotyczy Weizenbocka i BPA.
Restauracja malutka, około 10 stolików plus ława z wysokimi siedzeniami. Klimat i wystrój taki barowy ale czysty gustowny z drewnianym barem i drewnianym wykończeniem ścian. Upchane na sali fermentory oraz kadź warzelna.
Kuchnia wygląda tak że przystawki reprezentują kuchnię hiszpańską a dania główne w większości meksykańską. Rano serwowane są śniadania, hiszpańskie lub meksykańskie.
Ceny bardzo przyzwoite, najdroższe danie jak dobrze pamiętam nie przekraczało 29 PLN.
Próbowałem tylko Chilli Con Carne i było bardzo smaczne.
Piwo:
W karcie były 4, w rzeczywistości 3, ponieważ IPA jeszcze leżakowała.
1. Pszeniczne Weizenbock - 11 PLN
2. Belgijskie Pale Ale - 9 PLN
3. Ciemne Milk Stout - 10 PLN
4. IPA - 10 PLN
Ceny za 0,5 l, są też dostępne 0,3 i 3,0 litry.
Piw na wynos na razie nie ma ale jak się poprosi to naleją do PETki.
Piwa dość przyzwoite, chociaż style trochę pomieszane dotyczy Weizenbocka i BPA.
Comment