Ruciane Nida, Aleja Wczasów 13, OW Wodnik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Ruciane Nida, Aleja Wczasów 13, OW Wodnik

Ładnie położony ośrodek gdzie na skarpie wśród drzew mieści się Tawerna w drewnie. Lubię takie miejsca, szczególnie, że napijemy się tu z beczki piwa jasnego i ciemnego z browaru Mazurskiego z Ełku i sporego wyboru Kormorana z butelki. Miejsce obowiązkowe w Rucianem.

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Ruciane Nida, Dworcowa, Smażalnia Sieć Rybka
    Warzywo
    Pyszne ryby, które leżą w ladzie na widoku i możemy sobie wybrać który kawałek chcemy. Do picia spory wybór Kormoranów z butelki.
    2020-08-19, 10:43
  • Warzywo
    Ruciane Nida, Dworcowa 6D, U Ziutka
    Warzywo
    Miejsce z dużym bagażem emocji (dla mnie), w drugiej połowie lat 80 gdy bywałem w Rucianem była to klimatyczna pijalnia piwa, które podawano z "dziupli" w drzewie, stoliki takie metalowe stały pomiędzy drzewami. Piwko było w grubych kuflach z browaru Szczytno. Pycha i klimat.
    ...
    2020-08-19, 10:42
  • Warzywo
    Ruciane Nida, Dworcowa 6B, Tawerna Kolorada
    Warzywo
    Tawerna warta uwagi, ze względu na :
    1. Koncerty szantowe
    2. Bliskość Parku Linowego (dziecko się bawi a Wy piwerko)
    3. Fajne położenie blisko portu w nieco zacisznym miejscu
    4. Drewniane stoły
    5. Pyszne okonki, dobra pizza
    6. Do picia , niestety tylko...
    2020-08-19, 10:38
  • abernacka
    Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
    abernacka
    Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
    2024-03-16, 21:12
  • yavo
    aleja Rzeczypospolitej 14, The Beer Store Wilanów
    yavo
    Coś dla mieszkańców Lemingradu, znanego także jako Miasteczko Wilanów. Niewielki lokal w centrum handlowym "Alto" - kilka stolików z wysokimi krzesłami, kilka stolików na zewnątrz. Kilka (cztery albo pięć) kranów, mecze na żywo, do tego całkiem przyzwoicie zaopatrzony sklep....
    2021-05-25, 13:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...