Ładnie położony ośrodek gdzie na skarpie wśród drzew mieści się Tawerna w drewnie. Lubię takie miejsca, szczególnie, że napijemy się tu z beczki piwa jasnego i ciemnego z browaru Mazurskiego z Ełku i sporego wyboru Kormorana z butelki. Miejsce obowiązkowe w Rucianem.
Ruciane Nida, Aleja Wczasów 13, OW Wodnik
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Pyszne ryby, które leżą w ladzie na widoku i możemy sobie wybrać który kawałek chcemy. Do picia spory wybór Kormoranów z butelki.
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
2020-08-19, 10:43 -
-
Miejsce z dużym bagażem emocji (dla mnie), w drugiej połowie lat 80 gdy bywałem w Rucianem była to klimatyczna pijalnia piwa, które podawano z "dziupli" w drzewie, stoliki takie metalowe stały pomiędzy drzewami. Piwko było w grubych kuflach z browaru Szczytno. Pycha i klimat.
...-
2020-08-19, 10:42 -
-
Tawerna warta uwagi, ze względu na :
1. Koncerty szantowe
2. Bliskość Parku Linowego (dziecko się bawi a Wy piwerko)
3. Fajne położenie blisko portu w nieco zacisznym miejscu
4. Drewniane stoły
5. Pyszne okonki, dobra pizza
6. Do picia , niestety tylko...-
2020-08-19, 10:38 -
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Coś dla mieszkańców Lemingradu, znanego także jako Miasteczko Wilanów. Niewielki lokal w centrum handlowym "Alto" - kilka stolików z wysokimi krzesłami, kilka stolików na zewnątrz. Kilka (cztery albo pięć) kranów, mecze na żywo, do tego całkiem przyzwoicie zaopatrzony sklep....
-
Channel: Warszawa
2021-05-25, 13:27 -
- Loading...
- Koniec listy.