Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Olsztyn, Prosta 38, Molotov Cafe
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Moja dziewczyna pochodzi z Olsztyna i raz gdy byliśmy razem u jej rodziny zabrała mnie do Molotova, początkowo bylem sceptyczny ale gdy zobaczyłem ten wybór piw to oniemiałem. Fajnie by było coś takiego w Poznaniu otworzyćBrowar domowy SKOTAR
Comment
-
-
byłem wczoraj, napiłem się pysznej łomży z kija i... dowiedziałem się, że wkrótce lokal wypączkuje i na starej warszawskiej pojawi się knajpa z dużą ilością nalewaków. bardzo mnie cieszy, że właścicielom mołotowa interes się kręci.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzibyłem wczoraj, napiłem się pysznej łomży z kija i... dowiedziałem się, że wkrótce lokal wypączkuje i na starej warszawskiej pojawi się knajpa z dużą ilością nalewaków. bardzo mnie cieszy, że właścicielom mołotowa interes się kręci.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Martwi fakt braku wielu piw butelkowych, mimo, że stoją na półce i oznakowane są ceną. Podczas wizyty 11 maja nie zastaliśmy np. Ciechanów, a Mazur(y) z Kormorana ostatnia sztuka. Nie przekonuje mnie zdanie obsługi, że w vikend dużo zeszło.
Lokal dobrej klasy, ale z beczki nie było żadneo Piwa... jedynie piwo
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bialy-r Wyświetlenie odpowiedzibrak wielu piw jest spowodowany, jak to zostało określone przez barmana "wietrzeniem piwnicy", wkrótce asortyment ma wrócić do normyPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bialy-r Wyświetlenie odpowiedziNa ul. Warszawskiej - chodzi Ci o pub "Beczka"Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Cooo? Co to za ciekawa informacja, że na starej warszawskiej ma być nowy lokal?
Co do samego Molotova, wybór piw jest rzeczywiście znakomity, muzyka również mi pasuje, ale sam pub niekoniecznie. Ze względów wspomnianych przez kogoś powyżej - ciemno, niezbyt wygodnie itp. A i ta muzyka za głośno zazwyczaj, nie da się pogadać. Nie żebym narzekał, bo lokal pewnie kokosów nie przynosi, a jeśli tak to są one przeznaczane na liczne koncerty, a nie na wystrój. Wyrażam tylko opinię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzino to chyba lekko się ten termin odsunął. szkoda, bo wakacje stracone. ale zaczekam, co mi tamPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment