Trzy piętrowy lokal w którym warto spróbować lanego pszenicznego Paulanera. Jak twierdzą w barze i co potwierdzają moje spostrzeżenia to jedyne miejsce w Olsztynie gdzie mają beczkową pszenicę. Cena to 8 pln/0,5. Czynne codziennie 15-02.
Olsztyn, Rodziewiczówny 8, Indygo Drink Bar
Collapse
X
-
Olsztyn, Rodziewiczówny 8, Indygo Drink Bar
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak
-
-
Dla bywalców Olsztyna........... Indygo = były Zaułek....
nie byłam tam chyba z pół roku więc chyba czas się tam przejść i sprawdzić tę pszenicę.....
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedziDla bywalców Olsztyna........... Indygo = były Zaułek....
nie byłam tam chyba z pół roku więc chyba czas się tam przejść i sprawdzić tę pszenicę.....Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
-
No i po romansie z lanym Paulanerem w Olsztynie. Barmanka orzekła że gdyby dziennie sprzedawało się półtora litra to miałoby to sens. A tak tylko kwaśniało bo chętnych brak...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment