Olsztyn, Kołłątaja 23, Chimera

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tfur
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.05
    • 1312

Olsztyn, Kołłątaja 23, Chimera

ponieważ w mołotowie był koncert, szukałem innego miejsca. w pobliżu moją uwagę zwróciła knajpa z dobrze wyeksponowaną lodówką z wyborem piw. to mnie zwabiło - w pułapkę. jasny schofferhofer kosztował mnie piętnastaka! (w mołotowie sześć lub sześć pięćdziesiąt) to, jak rozumiem, wyraz wysokich aspiracji lokalu. jeśli tak, mają przed sobą długą drogę. barman nie umiał nalać piwa i bez żenady sięgnął na moich oczach po łyżkę, żeby sobie pomóc z pianą. w tym miejscu należałoby soczyście bluznąć, ale etykieta nie pozwala. szczerze odradzam wizyty. moja noga więcej tam nie postanie.
    veni, emi, bibi
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzi
    barman nie umiał nalać piwa i bez żenady sięgnął na moich oczach po łyżkę, żeby sobie pomóc z pianą.
    Pierwsze słyszę żeby ten patent zastosować wobec piwa nalewanego z butelki. Koszmarna sprawa
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-03-10, 12:28. Powód: poprawione cytowanie
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Laz
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.12
      • 9

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzi
      barman nie umiał nalać piwa i bez żenady sięgnął na moich oczach po łyżkę, żeby sobie pomóc z pianą. .
      W Carpenterze widziałem kiedyś to samo.

Comment

Przetwarzanie...
      X