Barczewo, Mickiewicza 52, Club 52

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bialy-r
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.04
    • 100

Barczewo, Mickiewicza 52, Club 52

Fajny pub w centrum Barczewa (od Olsztyna do Barczewa jest 17km)
    -miły wystrój
    -piwa: to Warka, Lech, Tyskie, Special, Żywiec,.... 5zł, Desperados 6zł
    z nalewaka Warka (3,5 lub 4,5 zł ?)
    -godziny otwarcia: do 22 (w sobote dłużej)

jednak NAJWIĘKSZYM PLUSEM tego lokalu jest KUCHNIA, bardzo smaczne potrawy głównie meksykańskie:
    Tostada 7.5 zł
    Tortila 7 zł
    Burito 8.5 zł
    Fasola meksykańska 7 zł
    Nugetsy 11 zł
    Paluszki krabowe 6 zł
    Kurczak 12.5 zł

Polecam
  • PiwaUnikatowe
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.03
    • 6

Daj boże kuchnia jest dobrą stroną tego pubu, bo piwa to tam nie ma.

Comment

Related Topics

Collapse

• telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 18:07
    • Warzywo
      Skoczów, Adama Mickiewicza 29, Bar Pianka
      Warzywo
      Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
      2022-02-16, 16:15
    • Gringo
      Kuchnia czeska
      Gringo
      Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
      2019-12-14, 20:30
    • Gringo
      Bartoszyce, Pl. Konstytucji 3 Maja 35, Kraftowy browar & tapas
      Gringo
      Nowy browar restauracyjny na mapie Warmińsko - Mazurskiego. Na roku głównego placu miasta który niedawno przeszedł rewitalizację i prezentuje się bardzo elegancko, warto pospacerować.
      Restauracja malutka, około 10 stolików plus ława z wysokimi siedzeniami. Klimat i wystrój taki barowy...
      2020-06-27, 12:49
    • bastion
      Ukraina, Równe, Mickiewicza 32, Tri Slonia.
      bastion
      Ten mały browar w czasie swojej krótkiej historii istnienia, ma już drugą lokalizacje w Równym.
      Został uruchomiony w 2013 roku na adresie- Hruszewskoho 77.
      Tam działał przez dwa lata, by w 2015 roku, przenieść się na aktualne miejsce. Co ciekawe na tym pierwszym działa obecnie...
      2020-05-17, 21:55
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...