Olsztyn, Nowowiejskiego 11, My Fish [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • idlab
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.07
    • 4

Niestety nie z beczki,ale mnie najlepiej smakowało z oferowanych.Za Irishem nie przepadam zbyt słodki jak dla mnie.Cóż było robić trzeba było się udać do Carpentiera na Guinessa.

Comment

• tfur
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2006.05
      • 1311

obecnie teren lokalu ogrodzony i zryty. zapewne będą wznoszone nowe mury, które pomieszczą przyszły browar.
      veni, emi, bibi

Comment

• Kazimierz_W
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        🍼🍼
        • 2009.05
        • 689

Widać rozmach inwestycji, nowy budynek będzie większy od poprzedniego.
        Tylko żeby nie wyskoczyli z nazwą w stylu My Brewery and Fish czy coś w ten zagramaniczny deseń.
        Browar Bociana smaczny od rana
        Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!

http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626

Comment

• idlab
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2010.07
          • 4

Widzę,są komplikacje na budowie tego co ma powstać w miejsce MY Fish.Chyba teren przeczesują archeologowie.Na piwo czasami wpadam do Browarni Stara Warszawska,ale mam wrażenie ,że czasami są tam dziwne piwa.Gratką był Staropramen z beczki.Duży wybór piw butelkowych,ale oszczędzają energię i jak dla mnie te piwa są niedostatecznie schłodzone.

Comment

• Pendragon
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13952

Tak cienko tam z piwami, że Staropramen jest rarytasem? No chyba, że była to wersja niefiltrowana, ale wątpię.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
            X