Śrup lany i butelkowy, Kejter lany butelkowy cena za piwo lane 0,33l 5,50zł, a 0,5l 7,50zł. O butelki nie pytałem.
Krotoszyn, Mały Rynek 1, Kawiarnia Camellia
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Kawiarnia obok głównego wejścia na wzgórze zamkowe. Na kranach Albrechtice Pius 11 (pils) oraz Noszak.
Niestety nie zauważyłem, że lokal ma już swój wątek. Proszę zatem o przeniesienie posta.-
Channel: Śląskie
-
-
Kawiarnia funkcjonuje dobrych parę lat, cechuje się przyjemnym kawiarnianym wystrojem. Można w niej oglądać mecze i walki KSW, wystawy fotografii, wypić kawę, są jakieś desery, ale do rzeczy:
jest kran z czeską Holbą
Co jednak mnie zainteresowało najbardziej, to...-
Channel: Dolnośląskie
2021-08-13, 15:48 -
-
Wszyscy wiemy, że czas jest słaby, ale właściciel robi, co może, aby się otworzyć.
Notatka tutaj: https://nto.pl/kluczbork-kiedys-byla...ar/c1-15495358, właściciel tożsamy z Browarem w Cieniu, w tym linku są też zdjęcia...-
Channel: Opolskie
-
-
Urokliwa kawiarnia na wzgórzu zamkowym górującym nad przemyską starówką. W ofercie lane piwo z Browaru Grodzkiego, oraz pełna oferta piw z tego browaru w butelkach. Czynne od 9:00.
-
Channel: Podkarpackie
-
-
"Firmowy" lokal nowo powstalego browaru Stodoła. Istniejący zresztą od dawna.
W wystroju bez żadnego cudowania, jest pewien mininalizm i czysto. Może to nie jest "miejsce" piwne, ale stare sklepienia dają lepszą atmosferę niż w niejednym nowinkarskim lokalu....-
Channel: Małopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment